kod mene je najveci problem sto igram trenutno stvarno malo prebrzo pa ne mogu bas ono 100% uzivati u igri, nazalost cyberpunk 2077 je pred vratima pa bi volio ovo najkasnije do cetvrtka navecer zavrsiti steta jer igra sigurno nudi 25h dobre zabave a ja cu vjerojatno rijesiti za 10ak sati manje.
The Outer Worlds
- Uređivano
Inače, stigao je 60 fps patch za PS5 i SeX, pa tko ima nove konzole i zanima ga igra, sad bi to trebalo biti još ugodnije za igrati.
To je ujedno i priprema uoči zadnje ekspanzije Murder on Eridanos.
Navodno samo $9.99 ako već posjedujete igru.
@Fico kaj briješ 27.99 za high on life i outer worlds + dlc (ostale igre necu ni gledati jer cu ih vjv poklonit nekome ako mogu )
fensisuperstar To ti je original igra, a ne remaster Outer Worlds.
Heat remaster Outer Worlds
to postoji?
fensisuperstar Da, zove se Spacer's Choice Edition i dobiješ oba dlc-a s njim. Bio u sedmom mjesecu u onom humble choice paketu za €10, tako da mi nije jasno zašto sad daju običnu verziju. Imaš i na cdkeys za desetak eura.
Jes, Spacer's Choice edicija (uključuje i DLC-ove). Bila je u srpnju na Humble Choice za 10€.
Ali je navodno tehnički drlog. Koliko sam skužio, Take Two, tj. Private Division je to izbacio bez Obsidiana.
P.S. Eto, @Heat sve objasnio dok sam pisao poruku.
A ništa onda, igrat će se Outer Worlds dok Bethesda ne dođe pameti i ne naprave ultimativno izdanje Starfielda sa svim DLC-ima za PS5 u 60 efepesa. IGN kaže da je OW ionako bolja igrica.
fensisuperstar Ja sam kupio Spacer Choice neki dan.
Očekujem tvoje dojmove u temi.
StarFox_N ok je. Bacio mi default medium a na ultra ide. I iskreno na medium mi je grafika radila motion sicknes đir kad sam upalio ultra nije. Cak i kad sam smanjio slider na 65 isto. Ultra 80 i 0 fucks given. Idem na int i dex za krit i sniper dmg. Zelim igrati 1tappera jebenog. Kad mu dodirnem uho sa metkom da mrtav pečen kao meso kad ju @Miro zakelji na roštilj
Ali, ali…svetski su.
Ja sam probao ovo igrat na izlasku, bilo je genijalno, a kad sam vidio da planeti nisu u kompletu istraživi i putovanje od planeta na planet zahtjeva loading, ugasio sam igru i ostavio loš review.
ladno 191 sneak. Za sad igram stealth snipera ali sam išao naa science 100 za 90% tinkering reduction ali sam se ful razočarao u tinkering. Zapravo ispada da nije moguće dignuti neki kul unique weapon visoko jer cost posta previše velik jednostavno. Šteta što nije capped tinkering kao kod science weapona. Dođe do 200 i bok. probat ću uzeti talente za science weapone dignut respecati science na 150 i onda vidit kak izgleda
fensisuperstar Science oružja su bivši bugovi u igri. Lol
Ostao mi još jedan dlc i tjt, a nekako me prošla volja.