Objavio/la: @solid-snake
Iskreno, možda sam samo ja u pitanju, ali kad čujem da igra traje tipa 25-30h za prvi playthrough (možda nekome i kraće, ali ja volim upijati atmosferu i inače polako istraživati), meni je samo dodatna motivacija da nabavim igru. To mi govori da je, kao što fićo kaže, fokusiranija igra i nešto u maniri Deus Ex-a (čudna usporedba, znam) gdje je igra izbacila dosta tog bloated sadržaja koji se javlja u masi igara danas. Hvala, ali ne hvala 100+ hours rpg-ovima, jednostavno nemam više vremena za njih.
Također koliko čitam recenzije, pohvale i za bug free igru, za razliku od nekih igara sličnog žanra koje neću imenovati.
Naravno ovo je subjektivno mišljenje. :)
Unatoč tome što imam popriličan manjak slobodnog vremena zadnjih nekoliko mjeseci, moram priznati da mi je još uvijek svejedno koliko traje igra. Obožavam ogromne sage koje traju do 100h. Nije mi problem posvetiti se igri, samo da je ona vrijedna moga vremena. Ako je svijet ogroman kao RDR2, glavno mi je da bude barem dijelom kvalitetno popunjen kao RDR2, a ne da je isprazan u stilu Just Cause serijala.
Razumijem u potpunosti tvoj stav, vidim ga dosta često i samo mogu reći da mi je drago što, za razliku od mnogih, ne kritiziraš igre zbog svojeg trajanja. Vidim previše slučajeva kada ljudi kažu da igra treba umjesto 100h trajati 10h jer oni nemaju vremena... Umjesto da biraju igre po svojim kriterijima. Srećom pa ima stvarno igra za svakoga danas.
Što se same igre tiče, vidi se da je ovo spiritualni nasljednik New Vegasa. Ima šarm, ima odlične dijaloge i UE4 je stvarno izvrstan pokretač. Osjeti se napredak, a opet ima ono nešto što krasi Obsidianove igre još od KotORII.
Nisam puno odigrao, svega 3-4 sata, no jedva čekam nastaviti. Imam osjećaj da je čitava igra prava RPG poslastica.