The Outer Worlds je sam po sebi veća šteta za čovječanstvo od Corona virusa.

Mene su gameplay videi oduševili, no sama igra u igranju kaska za viđenim u tim istim videima. Slažem se da je naracija genijalna, tj razgovori, no sam "glavni lik" kao da ne postoji, doslovce je samo oruđe igrača da obavlja zadatke. Koji su opet sami po sebi toliko monotoni i jednolični da je to strašno. Side questovi su tako dosadni, napucavanje loše kao da je iz ranijeg PS3 doba, da sam moraqo uzeti pauzu od ove igre nakon 30ak sati igranja.

mjesec kasnije

Dosta zabavna mi je bila igra, kao spoj Borderlands akcije sa Fallout worldbuildingom i naracijom. Jedna stvar mi je prilično zasmetala, a tiče se zaključanih planeta koji su odavali lažni dojam da tu ima još contenta, a do njih se nikad ne dođe. Imao sam isti osjećaj kao kod Deus Ex: Mankind Divideda, gdje sam isto uživao ali ostao neugodno iznenađen kad se sve završilo jer sam mislio da tek dolazi do zagrijavanja za neki veći plot. Svejedno, nije loše za jednom proći, dosta lagana i relaksirajuća igra.

7 mjeseci kasnije
11 dana kasnije

Malo ih opet reklamiram, ali igra je stigla i na Steam.

Edit: I na GOG-u. Što je najjače, mail s obavijesti o tome je u subjectu počinjao s "Aaaaaa".🤣

mjesec kasnije

ova igra je bas osvjezenje, dosao sam do monarcha uz to sam rijesio mozda nekih 10 side questova do sada a jos toliko mi stoji prihvaceno, nista u ovoj igri nije odlicno ali ipak igra ima ono nesto, dobra je atmosfera a i sam svijet je zanimljiv. igra je bas zarazna i vuce na igranje. side questovi su vecinom zesci fetch questovi ali cak ne smeta jer se i tu uvijek nesto zanimljivo desi.

Meni je skroz zabavna bila ali završi odjednom i to na razočaravajuć način, pomislio sam da sam negdje na pola kad odjednom finito. Ista stvar kao s Deus Ex: Mankind Divided.

kod mene je najveci problem sto igram trenutno stvarno malo prebrzo pa ne mogu bas ono 100% uzivati u igri, nazalost cyberpunk 2077 je pred vratima pa bi volio ovo najkasnije do cetvrtka navecer zavrsiti steta jer igra sigurno nudi 25h dobre zabave a ja cu vjerojatno rijesiti za 10ak sati manje.

3 mjeseci kasnije

Inače, stigao je 60 fps patch za PS5 i SeX, pa tko ima nove konzole i zanima ga igra, sad bi to trebalo biti još ugodnije za igrati.

To je ujedno i priprema uoči zadnje ekspanzije Murder on Eridanos.

Zero

Odlično. Vec dugo pikiram igru i ovo je super vijest. Jos sad samo da nadem di je najjeftinija...

5 mjeseci kasnije
    2 godine kasnije

Navodno samo $9.99 ako već posjedujete igru.

6 mjeseci kasnije

fensisuperstar Da, zove se Spacer's Choice Edition i dobiješ oba dlc-a s njim. Bio u sedmom mjesecu u onom humble choice paketu za €10, tako da mi nije jasno zašto sad daju običnu verziju. Imaš i na cdkeys za desetak eura.

A ništa onda, igrat će se Outer Worlds dok Bethesda ne dođe pameti i ne naprave ultimativno izdanje Starfielda sa svim DLC-ima za PS5 u 60 efepesa. IGN kaže da je OW ionako bolja igrica.