StarFox_N ok je. Bacio mi default medium a na ultra ide. I iskreno na medium mi je grafika radila motion sicknes đir kad sam upalio ultra nije. Cak i kad sam smanjio slider na 65 isto. Ultra 80 i 0 fucks given. Idem na int i dex za krit i sniper dmg. Zelim igrati 1tappera jebenog. Kad mu dodirnem uho sa metkom da mrtav pečen kao meso kad ju @Miro zakelji na roštilj

Zero IGN kaže da je OW ionako bolja igrica.

Pusti IGN! IGN kaže da je Goat simulator bolji od DOOM (2016) tako, da….

Ali, ali…svetski su.

Ja sam probao ovo igrat na izlasku, bilo je genijalno, a kad sam vidio da planeti nisu u kompletu istraživi i putovanje od planeta na planet zahtjeva loading, ugasio sam igru i ostavio loš review.

8 dana kasnije

ladno 191 sneak. 😃 Za sad igram stealth snipera ali sam išao naa science 100 za 90% tinkering reduction ali sam se ful razočarao u tinkering. Zapravo ispada da nije moguće dignuti neki kul unique weapon visoko jer cost posta previše velik jednostavno. Šteta što nije capped tinkering kao kod science weapona. Dođe do 200 i bok. probat ću uzeti talente za science weapone dignut respecati science na 150 i onda vidit kak izgleda 😃

fensisuperstar Science oružja su bivši bugovi u igri. Lol

Ostao mi još jedan dlc i tjt, a nekako me prošla volja.

Torgue Eridanos. Nego, tek kad sam krenuo, odnosno kad je Wilhemina rekla Gorgon, shvatio sam da nije jebeni GORDON. 😂

Heat Nisam još igrao, ali sam čitao/čuo na netu da se Eridanos isplati.

level 39 zavrsio sam gorgon i ostaje mi zadnja misija. sad ruijesit eridanos i onda finishirati main quest 🙂

Meni je baš top igra. Unikatan svemir sa ogromnim šarmom, al to je Obsidianov MO.

Sviđa mi se i kaj je jako kompaktna igra, ne pretjeruje sa scopeom, dosta je zanimljivo vidjeti nešto što je u bazi totalni Bethesda RPG u takvom izdanju.

Satira i humor na vrlo visokoj razini. Rijetko koje narativno dijelo uspije iskoristit satiru da toliko naglasi teške teme kojima se bavi.

Jedva čekam Avowed i zapravo bilo što drugo od Obsidiana. Vrlo rijetko ga se ljudi sjete kad pričaju o najkvalitetnijim developerima iako su zaslužili da ih se spominje pri samom vrhu.

godina kasnije

Završio sam. Spacer's Choice Edition s oba DLC-a.

U Outer Worldsu se jasno vidi Obsidianov potpis. Ova igra nudi sve ono što sam volio i u New Vegasu. Dobar humor, svijet koji vuče na istraživanje i puno raznovrsnih questova koje je moguće riješiti na više načina.

Definitivno bih preporučio da odigrate Murder on Eridanos čija mi je priča bila bolja od main igre.

Peril on Gorgon mi je bio ok ali ni blizu Eridanosa.

Uživao sam u igri i bila mi je zabavna ali nikako se ne mogu odati dojmu da je malo outdated.

Osim "companion sustava" ovo je praktički reskin Fallouta s istim mehanikama koje se nisu mijenjale godinama.

Isti sustav "in-game" dijaloga s drvenim licima koja su trebala postati stvar prošlosti s Skyrimom davne 2011.

Osrednja gluma (voiceacting) i mnoštvo likova koji su površni. Nema tu neke dubine.

Svijet koji je vizualno lijep ali dosta "mrtav". Ništa se ne događa. NPC-i stoje ili se kreću 10 metara lijevo desno.

Istovremeno sam igrao CP2077 čiji je svijet s svim svojim manama daleko življi i s boljom atmosferom.

Ako ste uživali u New Vegasu i volite Obsidian svidjeti će vam se Outer Worlds. Meni je bio jako zabavan iako je očito da je u mnogim stvarima vrijeme za iskorak.

Btw jedan tip da si ne sjebete igru kao ja.

Čim mi je Murder on Eridanos bio dostupan išao sam ga odigrati i sve riješiti. U tom DLC-u sam skupio toliko XP-a i tako dobru opremu da mi je ostatak main igre postao prelagan.

Čak sam prebacio na hard ali nije pomoglo. Doslovno više nisam morao uopće pucati. Moji companioni bi svaki okršaj riješili s lakoćom.

Tek zadnjih par misija je bilo koliko toliko izazovno. Na Hard.

• Heat

•  
            •  

StarFox_N Igra je u Emerald Valeu na hard ajmo reći izazovna, kasnije već kad aktiviraš par skillova postane autopilot.

StarFox_N svaka čast na završavanju igre, ja sam odustala nakon 15 sati.

Nezanimljivi likovi kojima se ne sjećam imena, nezanimljivi questovi, mlaka atmosfera i jednostavno zadnjih 3 sata igre sam se tjerala igrat i konačno uninstalirala.

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Ja sam se natjerao odigrati do kraja, ali da bih ikad ponovio.. nema šanse.

oxi To je Obsidian/Bethesda/Fallout/Elder Scrolls stil.

Kao što si rekla. Karakterizacija likova nula bodova.

Atmosfera je meni kasnije bila ok ali razvovrsni questovi i istraživanje su me držali u igri.

Taj stil ili voliš ili ne.

Kao što sam napisao u osvrtu puno stvari je trebalo biti bolje.

• Brijac

•  
                •  
                •  
                •  

StarFox_N

Neko tvoje mišljenje ako mi je ovo bilo meh da uopće dajem šansu New Vegasu?