Tolike muke s kućištem i hlađenjem da čitamo o tome mjesecima. Kupi konzolu ko pošten narod.

oxi Jedan unutra od 12 cm s prednje strane bi trebao biti dovoljan ako želiš upuh. Više od toga je nepotrebno za cirkulaciju IMO. Samo gledaj kako ga stavljaš da ne bi bio ispuh, heh.

weky 👌

Zero kupila sam cetiri pa ce ic dva, samo me buni zasto je stavio s unutarnje strane. Grasy ass.

oxi Svejedno, ali ja bih stavio s unutarnje strane da bude veći razmak od stakla.

ikral Koji Conker?Onaj sa N64 verzije (Rare Replay kolekcija) ili onaj za prvi Xbox?

Heat mislis da ce stic povuc sastrane?
          Edit: ako me kuzis sto hocu rec

oxi Možda obrnuto mislimo, hoću reći da ventilatori budu bliže matičnoj ploči. Svakako vuku zrak samo ispred sebe, a onda u taj prostor ulazi zrak sa strane kroz rupe na kućištu.

Heat
              Znaci s ove strane?
              Jer ako budu s te strane brine me da li ce povuc zrak od iza jer ce onda bit znacajno udaljeni od ovih procjepa koji su sastrane za zrak jel.

master_x Reloaded, dakle za Box. Ustvari to je na goldu, dakle tvoj je i kad istekne pretplata. Xbox i X360 igre ti ostaju zauvijek, što je lijepo od njih.

oxi Da, s te strane. Nije daleko, a bolje je jer ti s druge strane okvir ventilatora blokira ulaz.

Idem napravit preorder za Tales of Arise i vidim da je cijeli Tales serijal (ono što je dostupno za pc) na masnom popustu, nije mi to trebalo, ali što je tu je 🤣 :