Imam isti takav. Samo izgubih poklopac od baterije davnih dana. Klasika.
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
I ja isto samo što je moj žuti i što je GameBoy Color.
Imam isti takav. Samo izgubih poklopac od baterije davnih dana. Klasika.Poklopac ti je oko $1 i free shipping...
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Titanfall 2
20+1 games
Koje legende.
Samo zbog Yoshi's Island i Link to the Past se isplati, ostalo je bonus. Onaj +1 je Star Fox 2, treba ga otključati .
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Ja sam jako zadovoljan s kupljenim. Odradeno je sve jako dobro od same vanjske izrade do emulacije. A posto ja nisam nikad imao priliku odigrati ni jednu od ovih igara kao dijete koje je odraslo na PS1 mislim da me ceka jako puno sati kvalitetnog gaminga.
Samo Svijet Medija dere sa svojom cijenom. Ja ga uzeo u Zeldi za 30% jeftinije.
Onaj +1 je Star Fox 2, treba ga otključati .Vidiš, to nisam znao. (fo real)
luka1504
Ako spadaš u tzv. ''noviju'' generaciju koja nije vidjela ništa prije PS1 konzole, a želiš nešto retro iskusiti, tada ZBILJA moraš kupiti Sega Mega Drive Ultimate Collection. Pun penis kvalitetnih igara (Phantasy Star 1-4, Sonic 1-3, Shining Force 1 i 2, Golden Axe 1-3, Comix Zone) za siću.
Evo i mene sa SNES Minijem. Prednaručen još tamo prvi dan Nintendove objave da stiže.
Nikad nisam posjedovao originalnu verziju konzole, ali sam je dosta igrao u djetinjstvu. Neka od prvih gaming sjećanja su mi vezana uz ovu konzolu, pa recimo da sam ovo morao imati i sa sentimentalne strane. Po meni jedan od najljepših gaming komada hardvera ikad.
Ako ne ništa, bit će gušt odigrati A Link to the Past i Final Fantasy VI još jednom kako spada.
Mene Veigue potaknuo da razmislim o onom nesluzbenom Sega Genesis Miniju ali vidio sam na kraju da ljudi nisu zadovoljni s njihovim proizvodima pa mislim da ce ipak biti gore navedena kolekcija :)
Ja bih volio nabaviti originalni SNES i NES ali gdje to sve drzati? Sta ce ljudi rec?
Kakav je osjećaj s (n)ovim kontrolerima u usporedbi sa starim, originalnim? Djeluju onako... neslomljivo?
Zasto nisu bezicni?
Fifa 18
Fifa 18pes i fifa? damn
Mad Max