Naručio, pa bi mi trebalo stići narednih dana...
novo:
Xenoblade Chronicles 2 (Switch) - očekujem remek djelo sa barem 80 sati igre i ništa manje od toga
''retro'':
Kingdoms of Amalur (PS3) - igrao sam davnih dana na X360 i iako sam većinu toga zaboravio, ostala mi je u pozitivnom sjećanju. Sada je vrijeme da se ponovno odigra, sa svim DLC-ima, i platinira.
Mass Effect Trilogy (PS3) - igrao sam te 3 igre i n X360 i na PS3, ali PS3 verzija mi je NTSC, a neda mi se zajebavati sa njihovim (američkim) Store-om, pa sam morao uzeti PAL verziju. Po broju prelazaka nikad neću prestići druga Gameslord koji je, ako se ne varam, prešao svaki dio 20-ak puta (respekt), ali da moram platinirati - moram. Samo se nadam da će online biti živ tamo negdje u veljači kada ću, po nekoj gruboj procjeni, igrati trojku. (Jer kako da drugačije dobijem online trofeje?)
Završi SVE N7 misije na Insanity
Na X360 za achivment Tour of Duty treba završiti SVE multiplayer mape ili N7 misije u Single Playeru.
Dal je na PS3 nekak drukčije,nemam pojma.
Nisam siguran dal je baš potrebno na Insanity,al samo pičkice se posvečuju otključavanju svega na ispod Insanity.
Osim toga morat češ bar jednom preći sve na Insanity,jer je minimalno 1 Achivment vezan za tu težinu kolko se sjećam.
Pa zašto ne odraditi sve na jednoj težin u jednom prelasku ako je moguće.
Masa Effect 2&3 su jedine igre ikada gdje sam otključao baš sve.
Budem još provjerio neke stvari da budem full siguran.
Na X360 Achivmenti povezani s MP-om:
1.Unwavering
Finish ALL multyplayer maps on GOLD or all single player missions om Insanity.
2.Peak Condition
Reach level 20 in multiplayer or level 60 in single payer
3.Battle Scared
Promote a MP Character to the Galaxy at War ili import ME3 character
4.Almost there
Reach level 15 in MP or Level 50 in SP
5.Tour of Duty
Finish ALL multiplyer maps on Gold or all N7 Maps in SP
6.Explorer
Complete 3 MP matches od 5 N7 missions
7.Tourist
Complete 1 MP match or 2 N7 missions
8.Enlisted
Start a character in MP or customize a character in SP.
Mislim da je to to.
Nije da ih znam napamet.
Moguće da su PS trofejima dana druga imena,jer Defender achievnenta,kolko vidim nema na X360.