oxi Možda obrnuto mislimo, hoću reći da ventilatori budu bliže matičnoj ploči. Svakako vuku zrak samo ispred sebe, a onda u taj prostor ulazi zrak sa strane kroz rupe na kućištu.

Heat
    Znaci s ove strane?
    Jer ako budu s te strane brine me da li ce povuc zrak od iza jer ce onda bit znacajno udaljeni od ovih procjepa koji su sastrane za zrak jel.

master_x Reloaded, dakle za Box. Ustvari to je na goldu, dakle tvoj je i kad istekne pretplata. Xbox i X360 igre ti ostaju zauvijek, što je lijepo od njih.

oxi Da, s te strane. Nije daleko, a bolje je jer ti s druge strane okvir ventilatora blokira ulaz.

Idem napravit preorder za Tales of Arise i vidim da je cijeli Tales serijal (ono što je dostupno za pc) na masnom popustu, nije mi to trebalo, ali što je tu je 🤣 :

DarkPunisher cx da. Ma smece. Cjeli ekran mi se burn inao i moram gledati tv u pecini u mrklom mraku koliko je svjetlina slaba.

Uzivaj i ne obaziri se. Zavist je jedna od odvratnijih osobina, a vidim da je ne manjka u rvata.

Stigli ventilatori, montirani, inace nisam cistila nista jer kad sam otvorila nije bilo potrebe jer je bilo 0 prasine, 5 tjedana nakon koristenja svaki dan izgleda ovako. 10/10.
        Prosjecna temperatura kod igranja je 51. Super zadovoljna. Jedino sto je prljavo je staklo od pipkanja.

prayer hvala, potrudila sam se sve sakrit iza, ali ne pod cijenu napinjanja kabela do ibera, tako da ima lufta da nije napeto i izgleda clean, samo kabel od graficke mi je malo meh ali nisam mogla bolje od ovog jer mogla sam ga provuc ispod pa bi se manje vidio ali onda je drito ispod ventilatora a to mi se ne sviđa pa nek bude ovako ipak. Sto se ventilatora tice, nisam se mogla odlucit izmedju dvije verzije pa sam uzela dva od svake verzije, pa nek bude sareno 😀

14 dana kasnije