Lajk za Trilogy ❤️, ne za ovaj grob ispod ⚰️

Ček, ček, jel to pao prvi SeX na našem forumu? Lajk za ovaj krajnji hipsteraj.

DarkPunisher Iliti "Once you go black, you never go back."

Pitanjce jer nemogu nac temu. S koje strane stavljam prednje ventilatore?
S unutarnje, ili vanjske?
Ovaj sto mi je stavio dva, stavio je jedan s unutarnje strane ali to mi se cini nelogicno posto vuce zrak sastrane panela, kad se stavi onaj glass dio. Neda mi se po treci put opet rastavljat pa da pitam unapred.

Tolike muke s kućištem i hlađenjem da čitamo o tome mjesecima. Kupi konzolu ko pošten narod.

oxi Jedan unutra od 12 cm s prednje strane bi trebao biti dovoljan ako želiš upuh. Više od toga je nepotrebno za cirkulaciju IMO. Samo gledaj kako ga stavljaš da ne bi bio ispuh, heh.

weky 👌

Zero kupila sam cetiri pa ce ic dva, samo me buni zasto je stavio s unutarnje strane. Grasy ass.

oxi Svejedno, ali ja bih stavio s unutarnje strane da bude veći razmak od stakla.

ikral Koji Conker?Onaj sa N64 verzije (Rare Replay kolekcija) ili onaj za prvi Xbox?

Heat mislis da ce stic povuc sastrane?
            Edit: ako me kuzis sto hocu rec

oxi Možda obrnuto mislimo, hoću reći da ventilatori budu bliže matičnoj ploči. Svakako vuku zrak samo ispred sebe, a onda u taj prostor ulazi zrak sa strane kroz rupe na kućištu.

Heat
                Znaci s ove strane?
                Jer ako budu s te strane brine me da li ce povuc zrak od iza jer ce onda bit znacajno udaljeni od ovih procjepa koji su sastrane za zrak jel.

master_x Reloaded, dakle za Box. Ustvari to je na goldu, dakle tvoj je i kad istekne pretplata. Xbox i X360 igre ti ostaju zauvijek, što je lijepo od njih.

oxi Da, s te strane. Nije daleko, a bolje je jer ti s druge strane okvir ventilatora blokira ulaz.