S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
chono Ne znam jel bi se smijal ili plakal.
bosscorelli smija bi se da je situacija oko razvoja bila normalna, ali s obzirom na okolnosti, place mi se kako je ispalo sve na kraju. Nemogu reci da ne uzivam u igri, ali ne valja s obzirom kakva je bila jedinica
chono Boli tebe tuki , ti mos igrat bez game breaking bugova. Ja nemrem , pa od mene imaju jednu zvjezdicu na xboxu. Kad cu moc nastavit igrat, dobit ce 3-4.
Na xboxu cetvrtina igraca je dalo ocjenu 1 igri. To je pun kufer.
bosscorelli opravdano, samo rokaj negativno na ovakve stvari. Preordere danas treba zabraniti zakonom
- Uređivano
Bliži se kraj prvog mjeseca još nema naznaka zakrpi? Sa ovim AI mi je baš bolno igrati.
Sinoć dok sam igrao GAMMA kod Yanov stanice u Jupiteru, naletio je random Duty NPC, sredio je jednog Freedom iz daleka a drugi je pobjegao u zgradu. Duty se prišuljao do vrata gdje je ušao i čekao ga je dok ovaj nije izašao pa ga je udario puškom. Kad je Freedom pao na pod, Duty je spremio pušku, izvadio pištolj repetirao i upucao ga. Umjetnost.
Arcer Ovo je tuzno koliko toga fali iz prijasnjih igara. Gdje je night vision koji je bio u svim igrama ? gdje je pravi AI koji je lootao protivnike nakon sto ih je ubio ? i jos sto primjera takvih. Pa ja na xboxu ne igram po noci ( dobro , ja ne igram uopce jer cekam patch da ispravi game breaking bug) jer mi baterija svijetli nekih 3 i pol metara u dalj…
bosscorelli maknuli su night vision, nema dalekozora, nema statsa u PDA, nema rankova, nema minimape, nema oznaka NPCeva na mapi opcenito. Zasto? Jer nema A Lifea.
2 kljucna i medusobno povezana razloga:
- Open world
- Unreal Engine 5
Ova igra je trebala biti multi region semi open world kao jedinica. Uostalom tako je i dizajnirana. Main questline te vodi sa regije u regiju
chono ja isto nikad po noci neidem ak nemoram, bas je ono k ne vidim.
Al da u preko 30h igre nisam vidio nista zanimljivo u zoni. Tipa u jedinici lovio chimeru, naletio na friendly patrolu koja me spasila od nje.
Ovdje tu i tam patrole jedna na drugu nalete ali svi imaju shit gunnove sa losim durability i bez attachmenta
Huh? Kakav Alan Wake sada?
Ma ništa zaboravi… sve pet