DarkPunisher Tzereen Slazem se apsolutno, inace ne preferiram crvenu na autima al ova je stvarno čudo, presexy izgleda Machine grey joj isto predivno stoji.
Tzereen buz čini mi se da sad čak i Clio ima neku atraktivnu crvenu, a i na novim Pežo modelima je odlična boja (508-ica izgleda moćno). Ali Mazda i dalje najbolja.
buz Tzereen Dobro da nisam mogao birati sad boju jer bi opet izabrao crvenu. 😆 Ali sam takvu probao u salonu, samo kaj im je službena od prodajnog predstavnika pa je prljava bila. Ali uživo je i tak prljava predivna.
buz Tzereen Jedino kaj bih odmah otišao na chrome delete i prebacio u crno. To je subjektivno, ne volim te "kromirane" detalje, ali ne može se reći da kvare izgled. Ali kad nađem na Instaću takvu kojoj je netko te detalje u metalic crno prebojao, puno mi bolje izgleda.
yakuza_stinger Ima jedna boja koja je meni vrh, kod Nissana, al ne znam jel legalna u HR, Midnight Purple III. Perverzija.
yakuza_stinger Tzereen teško je dočarat slikama jer se "prelijeva" ali evo link https://carpic.home.blog/2019/12/26/ultra-rare-midnight-purple-gtr-r34/ blade ne znam, pošto nije baš klasična jedna boja, možda bi zajebavali murjaci kad te zaustave 😃
buz Znam ja o kojoj priča, top je boja. Izgleda kao da je u više nijansi, ima malo i plave i svega unutra. Ne vidim zašto bi bila ilegalna.
Tzereen U svakom slučaju, bilo koja boja je bolja od bijele i sive. Nema mi gore od toga. Perla bijela još ajde de, ali obična bijela...Iss... Anyhow, drago mi je da sada ima svakakvih boja. I ove dvotonske su mi fora. Krov crni, tijelo crveno. Mljac.
buz Tzereen U svakom slučaju, bilo koja boja je bolja od bijele i sive. Ja kojem je prošli auto bio bijeli, a idući je sivi:
elder8472 buz Bio u skodi pitao za rok isporuke octavia/superb cca 1g. Neznam kaj im tolko treba al ok. U salonu je bila izlozena crvena Octavia RS karavan predivna je.
buz elder8472 Ni meni nije jasno, Škoda je očito u velikim problemima s proizvodnjom. Malo pratim situaciju, naravno da je cijela industrija u govnima i čeka se duže nego inače, ali Škoda je među onima gdje su najduža čekanja.
elder8472 buz Takoder malo gledao cijene i moram priznat da je sve oslo u nebesa. Ford, Peugeot, Renault, Škoda a za Audi i ove ostale da ne govorim. Svi imaju fintu stave osnovnu cjenu, a kad stavis dodatnu opremu te glava zaboli.
buz elder8472 Zato ti je Mazda super, glava te zaboli od cijene, ali je to onda sva oprema. I da bilo koji auto tako konfiguriraš u toj klasi bio bi i skuplji. Samo što je na taj način teže dostupna ljudima jer ove druge ipak mogu slabije/jeftinije opremiti. A cijene će ići još gore, sigurno neće stat na ovom.
elder8472 buz Ma kolko se meni cini da necu nis kupovat. Malo su mi cijene previsoke. Frend je kupio Mazdu CX30 ili tako nes, auto je na mjestu al mi je bunker premalen. A i moram priznat ne svida mi se iznutra. To je od osobe do osobe.