Blue je mica ako se ne varam, al crvena je jebačka boja
Automobili
- Uređivano
Tzereen Slazem se apsolutno, inace ne preferiram crvenu na autima al ova je stvarno čudo, presexy izgleda
Machine grey joj isto predivno stoji.
Tako su počeli kopirati tu boju, od Ferrari Rome pa nadalje, jer je stvarno posebno nešto.
Ima jedna boja koja je meni vrh, kod Nissana, al ne znam jel legalna u HR, Midnight Purple III. Perverzija.
yakuza_stinger daj sliku da vidimo.
Postoje ilegalne boje automobila u RH? Imaš kakav link na taj pravilnik ili nešto?
Znam ja o kojoj priča, top je boja. Izgleda kao da je u više nijansi, ima malo i plave i svega unutra. Ne vidim zašto bi bila ilegalna.
Tzereen teško je dočarat slikama jer se "prelijeva" ali evo link
https://carpic.home.blog/2019/12/26/ultra-rare-midnight-purple-gtr-r34/
blade ne znam, pošto nije baš klasična jedna boja, možda bi zajebavali murjaci kad te zaustave
yakuza_stinger U prometnoj ti pod "Boja vozila" upišu "DA".
U svakom slučaju, bilo koja boja je bolja od bijele i sive. Nema mi gore od toga.
Perla bijela još ajde de, ali obična bijela...Iss... Anyhow, drago mi je da sada ima svakakvih boja. I ove dvotonske su mi fora. Krov crni, tijelo crveno. Mljac.
elder8472 Zato ti je Mazda super, glava te zaboli od cijene, ali je to onda sva oprema. I da bilo koji auto tako konfiguriraš u toj klasi bio bi i skuplji. Samo što je na taj način teže dostupna ljudima jer ove druge ipak mogu slabije/jeftinije opremiti. A cijene će ići još gore, sigurno neće stat na ovom.