cratos Kako ja obožavam gledat car crash kompilacije. Kad ne znam šta bih radio, znam satima i satima gledati video za videom. To mi je onako guilty pleasure. Ja to volim gledati a u isto vrijeme mi se tlak digne kada vidim kakvi idioti voze. Najvise me raspizdi kada se Rusi krenu polukruzno okretati iz desne trake u kontra smjer na cetverotracnoj cesti, a to se toliko cesto dogada da mislim da im ko naciji fali koji kromosom.
buz Ili kad se voze 100 na sat po onim cestama koje su pune snijega i onda pretiču. Pa kaj misliš da će se dogodit??
someone Ono kaj sam ja vidio, najčešće nesreće su kad likovi skreću lijevo, a onda neki debil iza njih krene preticat kolonu i zabi se u tog lika. Valjda svaka druga nesreća na kompilacijama je tog tipa.
buz Ističe mi garancija za auto u 11. mjesecu i veli mi stari nemoj ić više u ovlašteni jer su skupi k'o vrag. (Prošle godine platio sam servis 2500 kn) Kupit ćemo sami dijelove pa ćemo ić kod našeg mehaničara. Garancija će prestat vrijedit, ali neće ništa krepat prije isteka. Srećom nisam poslušao jer kad sam otišao na servis otkrili su da su dvije dizne počele odlazit. Jučer su me zvali da će to garancija pokrit i ja sam ušparao više tisuća kuna po dizni. Close call.
Raziel Ja sam takve prije 2 dana oprao lijepo, ulickao i spakovao.Valja preko Alpi za koji dan, vratio zimske gume i čelične felge, što je sigurno, sigurno je.A i doduše, sad ce kraj Novembra. Morao bi ih zakonom staviti kako god.
[deleted] Kamion doduše, ali vrijedi pogledati pogotvo što je snimano u nas https://www.youtube.com/watch?v=ub7jogEc_Gg&t=22s
Nexus Slučajno mi stari koji full prati talijanski brand (kao i ja) i naletio na ovo:Fiat Toro koji je eksluzivan za Južnu i Sjevernu Ameriku:Znači koji je ovo vrag eksluziva za američko tržište pobogu? Pa ovo meni dere bilo koji Range Rover, Audi SUV ili nešto ostalo...bemti sve.Ovo su samo renderi, ali izgleda odlično...ukoliko zamjeni Freemont u Europi mogao bi biti uspjeh.
Nexus Superfast, kako lose i genericno ime za Ferrari.To je povijesno ime...http://auto.ferrari.com/en_EN/sports-cars-models/past-models/500-superfast/Tako da ima razloga...nije slučajno.
cratos To sto je povijesno ne znaci da je ime dobro, bas mi jeftino zvuci, kao da se radi o nekom Chrysleru, Chevroletu ili vec nekom slicnom americkom muscle caru koji je govno.Usporedi SuperVeloce ili SuperLeggera sa ovim imenom.