@DarkPunisher
Bio sam u subotu u Mazdi Arbanas, isprobao sam sedanku, tu G150. Auto je stvarno top i ima odličnu opremu. Motor je kak sam i pretpostavio, ide to jako dobro i odjednom si na pragu da ostaneš bez vozačke, ali uopće nemaš dojam da si brzo stigao do te točke jer ne čupa kao turbak. A i sad kad negdje idem ići ću s djetetom tako da ni neće bit divljanja, a ovo je za autoput i neke normalne brzine sasvim dosta. Najviše sam sumnjao u vozačke karakteristike jer su se riješili multilinka u korist torzione grede, ali uopće se ne osjeti u vožnji. Auto super leži i udoban je, stvarno je i jako tih. Ovaj koji sam našao na Njuškalu im je u dolasku trenutno je na brodu, isporuka krajem mjeseca, početkom 3. najkasnije. Žao mi je jedino što nema taj sound paket jer sam čuo već i prije da su Bose zvučnici top, ali i ovih običnih ima 8, razvijao ih je Pioneer baš za Mazdu. Podebljao sam radio do pola i odlični su bili, bez distorzije ikakve.
Dok su moji u Miati recimo jedni od gorih koje sam ikada čuo, kad se voziš bez krova naravno moraš podebljat i zvuk je nikakav, bas probija, ali ne na dobar način. Promijenio bi ih najradije, ali ne želim da mi raskapaju te plastike pa da nekaj punkne i onda mi kasnije ruži.
Pogledao sam i gepek, nije ni blizu praktičan kao Octavia, ali s jednim djetetom vjerujem da ćemo se snaći bez problema. Ako su mogli naši stari sa Fićekima i Yugićima, možemo mi s ovime. Ako ću imat dva deca (Bicu i Đeljanu), onda ću mijenjat auto. 😄
Ugl. long story short, uplatio sam upravo kaparu za auto tako da trenutno imam dva auta kaparena. 😄 Sad moram zvati u Škodu i preklinjati da mi vrate polog. Možda pomogne ako se rasplačem na telefon.