Čestitke.

Slikaj nam i enterijer kad mognes

Dizel je vidim, koji motor kolko konja? Kolko ima KM?

1,7 CDTI, 125 konja (ideš 130 ko da ideš 70, imat ću sranja sa tim ako ne stanem na gas, uopće nemam osjećaj da ide tolko)

2010 godina, 134000 KM.

Nije malo, al nije ni previše. Svi ovi od 2014-te su mi prelazili budžet, ovak mi je još ostalo nešto love. A i, usprkos ovom dolje, auto je stvarno uščuvan i u odličnom stanju.

Malo je reć da sam u ova dva dana prezadovoljan autom. Jedino mi nešto cvili, veli kolega da je kanalni remen, to ću otić rješit u ponedjeljak.

Cvilit ce u njemu, cvilit.. ;)
Idemo jako Tuhy, svaka cast!
Pametno i sritno. )

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Dabogda izišao na obilaznicu u kontra smjeru.
Ne da naudis nego tek toliko da imaš fotke u 24 sa naslovom pijani tuheljski gejmer ušao u kontra smjer uz poruku
Tam di ja idem je pravi smjer..

Svaka čast auto je baš lijep nadaj se samo da je i dobar i pouzdan koliko dobro izgleda  :

Sad si me podsjetio na jedan vic..

Vozi Mujo autoputom i slusa na radiju:
"Paznja, jedan ludjak vozi u suprotnom smjeru".
Na to ce Mujo:
"Da jedan!? Pa vidi koliko ih je jbt!"

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

1,7 CDTI, 125 konja (ideš 130 ko da ideš 70, imat ću sranja sa tim ako ne stanem na gas, uopće nemam osjećaj da ide tolko)

2010 godina, 134000 KM.

Nije malo, al nije ni previše. Svi ovi od 2014-te su mi prelazili budžet, ovak mi je još ostalo nešto love. A i, usprkos ovom dolje, auto je stvarno uščuvan i u odličnom stanju.

Malo je reć da sam u ova dva dana prezadovoljan autom. Jedino mi nešto cvili, veli kolega da je kanalni remen, to ću otić rješit u ponedjeljak.
To ti se i meni dogadja od kad imam novi auto.zena mi je pocela govorit da brzo vozim a jednostavno nemas osjecaj da brzo vozis,prije sto mi je bilo 70 sad mi je 100.nevjerovatno

Pa kako onda ona ima osjećaj da ti brzo voziš ako ga ni ti nemaš??

7 dana kasnije

Evo samo da navedem jedan primjer za sve koji razmišlaju o rabljenom dizelu ( neću navesti koji model da ne krene rasprava koji valja koji ne valja) uglavnom 2g star 135 000km svi servisi na vrijeme jučer stao, sad zvao u servis otišle dizne neznaju još koliko komada ali jedna košta 4500kn + rad pa ti sad računaj ako odu sve četiri, još mi padaju na pamet zamajc ili kvačilo nedaj bože turbina.

Pa kako onda ona ima osjećaj da ti brzo voziš ako ga ni ti nemaš??
Ona gleda na sat,u mene je digitalni i onda stalno kuka haha

Evo samo da navedem jedan primjer za sve koji razmišlaju o rabljenom dizelu ( neću navesti koji model da ne krene rasprava koji valja koji ne valja) uglavnom 2g star 135 000km svi servisi na vrijeme jučer stao, sad zvao u servis otišle dizne neznaju još koliko komada ali jedna košta 4500kn + rad pa ti sad računaj ako odu sve četiri, još mi padaju na pamet zamajc ili kvačilo nedaj bože turbina.
Smijem glavu dati da je neko Renault-ovo vozilo ili Francusko uopsteno ?

Dobro izgleda auto
Uživaj u njemu, i neka te služi što bolje!

Nego koje gume kupiti. Ljetne. Mazda 3. Ne vozi se više od 160 km/h i ne radi se velika kilometraža. Gledam te gume i onda proizvođač ima te podvrste ovisno o brzini i kilometraži.
Prednost ima guma koja radi manju buku i potrošnju i ono prijanjanje na mokro i te šeme.

Tapatalk/M4 aqua

Gledat samo kakve su na kiši. Ne isplati se kupovat skuplje koje smanjuju potrošnju jer ako se ne radi puno kilometara neisplativo je. Samo je bitno kakva je po kiši da ne završiš negdje gdje nisi htio. Ja sam na proljeće prošle godine uzeo Toyo Proxes CF2 i zadovoljan sam.

ja sam našao ovo za sada
http://www.vulkal.hr/good-year-20555-r16-efficientgrip-performance-91h
http://www.vulkal.hr/dunlop-205-55-r16-sp-sport-bluresponse-91w
piše za kišu "A", a potrošnja isto dobra

Smijem glavu dati da je neko Renault-ovo vozilo ili Francusko uopsteno ?
Nije francusko nego iz koncerna DAS Auto, 1,6tdi

135 tisuca u 2 godine, bome postena kilometraza, 5600 km mjesecno (186km na dan!) sto znaci da je sigurno bio sluzbeni auto i da se nije pazilo kak se vozi.
A s obzirom da si rekao da je 1.6 tdi, rekao bih ovako da se radi o Golf sestici, s obzirom da su to preslabi motori za Passata.

Edit : Jos jedan s obzirom, nisam dovoljno napisao.

Bas sam to pomislio, 140k km za 2 godine ?
Šta je to, taxi vozilo bilo?

Odbijam vjerovati da se auto samo tako pokvarilo uz normalno koristenje i odrzavanje u te 2 godine ekspolatacije.
Jos o VWu pricamo, realno..

btw.
Imaju 1.6 motori za Passata.
Generalno jako slabi motori za hrmpaliju od tonu i pol, ali su zahvalni.
Pricam iz iskustva.

135 tisuca u 2 godine, bome postena kilometraza, 5600 km mjesecno (186km na dan!) sto znaci da je sigurno bio sluzbeni auto i da se nije pazilo kak se vozi.
A s obzirom da si rekao da je 1.6 tdi, rekao bih ovako da se radi o Golf sestici, s obzirom da su to preslabi motori za Passata.

Edit : Jos jedan s obzirom, nisam dovoljno napisao.
Radi se o službenoj Octaviji koju samo ja vozim i 90% je autocesta, vozena je i više nego po propisu tempomat i 140-150 skoro nikada brže i to vozi na cca 2500-2800 okretaja. Svi servisi na vrijeme nikad gažena na hladno i slične gluposti,nikada je nisam ugasio kad sam tek sišao sa autoceste odmah onako zagrijanu. Sve u svemu za mene teško razočarenje jedino mi se službeni Fiat davno pokvario na 80000km, a izredalo se i vw-a i citroena i opela nikad ništa. Inače još je na servisu nisu sigurni šta joj je :(

14 dana kasnije

Razočarao me Autoshow, nisam nijedan auto vidio, samo hostese!

10 dana kasnije

https://youtu.be/INwqyPct8qY

https://youtu.be/_QIozB_VuJg