Automobili
Taj twingo je 26-28 tisuća eura, nema mi to nikakvog smisla jer meni je auto vikend auto. Za svakodnevnu upotrebu imam najbolji auto na svijetu i galaksiji, službeni. Da je duplo jeftiniji razmislio bi
Kaiserus vidim da ima još slušatelja Explore na forumu
Već nekoliko godina otkako sam ga slušao/upoznao na jednoj konferenciji. Čovjek bi baš trebao biti uzor svima u načinu razmišljanja svojom glavom, cijepljen od svih agenda, ali najviše ga volim zbog načina kako pristupa objašnjavanju stručnih tema. U tih 60-ak minuta objasni manje više sve što se po pitanju tehnologije i znanosti dogodilo prethodni tjedan.
Nije vezano direktno za automobile ali interesantna analiza oko skalarne fizike koja je pomalo zanemarena a izgleda da je kljuc raznim novim tehnologijama.
A Tze ti nisi mjerilo. Tebi je sve dobro
wooddiebone ne valja mi Apple ni Elon Musk
@wooddiebone ko fol a da ima teslu i iphone radio bi orgije u tesli i snimao sa iphonom.
Lazovvvv!!!
fensisuperstar da imam Teslu, prodo bi je odmah Fenixu i kupio bi BMW-a. Pa bi se vozio s Đekijem i Zerotom.
BMW?? Sad su mi neke stvari jasnije :-D
BMWi su odlični auti.
Samo ako ga voziš moraš se pomirit s činjenicom da si vlasnik BMWa.
wooddiebone da. Seljak i krkan za kojeg vrijede druga pravila. Ne moraš više ni žmigavce davati.
Tzereen znaš zašto BMW vozači "ne daju" žmigavac?
fensisuperstar jer nisu pismeni?
Ne dajem ljudima prednost a gdje još žmigavac
Tzereen jak si mi BMW lover.
- Uređivano
fensisuperstar volim neke bemveje, ali nisam fanboj. Prihvatio bi ja i novu 308icu ili 3008icu. Ili Mazdu 3 ili Mazdu CX30.
Ali trenutno najradije jednostavni BMW 1 ili 4 gran coupe.