Vozio sam ID.5 i to je zvijer od auta. Električni auti imaju samo jednu manu, cijena koja je prenapuhana. Želim električni sa minimalno opreme po dobroj cijeni, ali to se na žalost nebu dogodilo. Tak da ostajem na svom analognom miniju još deset godina.

Fenix vidim da ima još slušatelja Explore na forumu. Korado se bori sa "vjetrenjačama" koje propituju sve osim sebe cijeli život na lokalnoj razini, pa nadalje.

Sterlok

Imas Twingo sa motorom straga na struju, ista platforma kao i Smart for-four, samo i taj jednostavni Twingo je pomalo skup, jos ima i Renault Zoe, uglavnom manji autici. Isprovao sam Smart dvosjed na struju, ima moment, odlicno ide, tih i sve ali to je bas skupa gradska kutijica😁

Taj twingo je 26-28 tisuća eura, nema mi to nikakvog smisla jer meni je auto vikend auto. Za svakodnevnu upotrebu imam najbolji auto na svijetu i galaksiji, službeni. Da je duplo jeftiniji razmislio bi

Kaiserus

Ako vec nemas nesto konstruktivno dodati u temi oko istraživanja tehnologija kod automobila, onda nemoj mene spominjati u svoje butthurt-uvlakačke komentare. Kao sto sam ti vec rekao, imas opciju ignore🙂

Kaiserus vidim da ima još slušatelja Explore na forumu

Već nekoliko godina otkako sam ga slušao/upoznao na jednoj konferenciji. Čovjek bi baš trebao biti uzor svima u načinu razmišljanja svojom glavom, cijepljen od svih agenda, ali najviše ga volim zbog načina kako pristupa objašnjavanju stručnih tema. U tih 60-ak minuta objasni manje više sve što se po pitanju tehnologije i znanosti dogodilo prethodni tjedan.

5 dana kasnije
      5 dana kasnije

fensisuperstar da imam Teslu, prodo bi je odmah Fenixu i kupio bi BMW-a. Pa bi se vozio s Đekijem i Zerotom.

BMWi su odlični auti.

Samo ako ga voziš moraš se pomirit s činjenicom da si vlasnik BMWa.