fensisuperstar ma gadaj ih mokrom potkosuljom
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
- Uređivano
Reci da i spustit ćemo sjedala.
Važno je da cesta nije prometna.
Neki to vole vruće - 1994
- Uređivano
ikral daj bože da izgledam tako. :-D
ikral Ovako ćete svi izgledati ako budete previše igrali igrice
Nebi imao ništa protiv.
Btw, koliko godina imaš? Izgledaš stariji od mog ćaće.
- Uređivano
46 i pol
Jučer me pita jedna mlađa dama da šta sam radio s licem, kao pomladio se puno. Rekoh, ćerce, naspavao se dobro i to ti je to
BTW slika je od zimus, al nisam ni sad ništa ljepši. Moram skinuti kile i početi ciljano vježbati, točno osjetim da mi fali to i sve me zato boli.
- Uređivano
ikral 46 i pol
Opa, onda sam puno fulao. Zbog bijele brade izgledaš malo starije.
Brat, zavidim kako ti brada raste tolikom brzinom.
Meni vjerovatno treba neka 3 mjeseca da naraste na taj nivo, i kad naraste, izgleda kao mačija guza.
Doduše, možda bi i moja brada bila takva da mi je deda bio glavni bradonja mitraljezac u drugom svjetskom ratu
Raziel loše se hraniš. Udaraj svaki dan 3 do 5 badema i jedi tikvice/brokulu. Isto tako svaki dan hidratiziraj lice, područje brade. A kad ti brada izraste peri sa šamponom za bradu. Obični šamponi su previše agresivni za bradu i ispiru jako. Uvijek uzmi obzir da kosa i brada nisu iste materijalne građe; brada je pjubik hair bukvalno. Nadji hladno prešano ulje od jojobe i lagano utrljaj u kožu. Čisti i njeguj područje brade i jedi zdravo i brada će ti biti čvrsta poput penisa kad vidi sve one slike u seksi girls temi.
Radije se brijem