• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

Ma svakom svoje, ja tetovaze nemam, vjerojatno ih necu nikad ni imati ali to je toliko normalno postalo da ih uopce ne primjecujem na ljudima vise, osim ako nije nesto neobicno tipa pola lica istetovirano ili tako nesto. A ljepota je subjektivan pojam, meni recimo nije lijepo sto klinci trenutno hodaju kao da su izasli iz 1994. ali boze moj kao da bi ih trebalo biti briga sta jedan boomer misli.

Morao sam se presvući nakon ove slike. Jedno 3 litre znoja u majici i litru i pol u potkošulji. Jos sat vremena radim onda idem doma pod hladan tuš i da se raširim kao jeftina kurva po čitavom krevetu.

fensisuperstar tijelo ti nesto govori…

Ja sam prekjucer izbacio sigurnih 2 litre vode iz sebe. U 20h je bilo 33 stupnja i roknuo sam preko 400 marinaca

chono jbga od 7 na poslu nisam stao. Trčim od rampe do izlaza na cestu i reguliram promet konstantno. Doslovno danas je KAOS. A tek padobranci koji ne znaju koristit google maps i uvjeravaju me da sa autom mogu doći na drugu stranu vrsara kroz naš kamp. Metalna ograda i kameni zid says no to that. Ugl dobar trening. Plus 38 vani. Uzitak. Jebeno nema sunca a 38 u zrak

Miro a baš se vidi da ste u vezi. Sve više ličite jedan na drugog. Ko pravi dugogodišnji partneri.

Reci da i spustit ćemo sjedala.

Važno je da cesta nije prometna.

Neki to vole vruće - 1994

Miro Ja i moja ljubav

Dokaz da je veza na daljinu moguća ♥️♥️♥️

ikral Ovako ćete svi izgledati ako budete previše igrali igrice

Nebi imao ništa protiv.

Btw, koliko godina imaš? Izgledaš stariji od mog ćaće.

46 i pol 😁

Jučer me pita jedna mlađa dama da šta sam radio s licem, kao pomladio se puno. Rekoh, ćerce, naspavao se dobro i to ti je to 😁

BTW slika je od zimus, al nisam ni sad ništa ljepši. Moram skinuti kile i početi ciljano vježbati, točno osjetim da mi fali to i sve me zato boli.

ikral 46 i pol

Opa, onda sam puno fulao. Zbog bijele brade izgledaš malo starije.

ikral Op! Znaci generacija tj. stariji sam godinu ali OK 😃

BTW bome si sijed! Ja se jos dobro drzim iako mi je brada vec poprilicno sarena 😃

Brat, zavidim kako ti brada raste tolikom brzinom.

Meni vjerovatno treba neka 3 mjeseca da naraste na taj nivo, i kad naraste, izgleda kao mačija guza.

Doduše, možda bi i moja brada bila takva da mi je deda bio glavni bradonja mitraljezac u drugom svjetskom ratu Ha-Ha-Ha

Garrus_V trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.

Called it. 😄