Ma svakom svoje, ja tetovaze nemam, vjerojatno ih necu nikad ni imati ali to je toliko normalno postalo da ih uopce ne primjecujem na ljudima vise, osim ako nije nesto neobicno tipa pola lica istetovirano ili tako nesto. A ljepota je subjektivan pojam, meni recimo nije lijepo sto klinci trenutno hodaju kao da su izasli iz 1994. ali boze moj kao da bi ih trebalo biti briga sta jedan boomer misli.
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
fensisuperstar tijelo ti nesto govori…
Ja sam prekjucer izbacio sigurnih 2 litre vode iz sebe. U 20h je bilo 33 stupnja i roknuo sam preko 400 marinaca
chono jbga od 7 na poslu nisam stao. Trčim od rampe do izlaza na cestu i reguliram promet konstantno. Doslovno danas je KAOS. A tek padobranci koji ne znaju koristit google maps i uvjeravaju me da sa autom mogu doći na drugu stranu vrsara kroz naš kamp. Metalna ograda i kameni zid says no to that. Ugl dobar trening. Plus 38 vani. Uzitak. Jebeno nema sunca a 38 u zrak
fensisuperstar ma gadaj ih mokrom potkosuljom
- Uređivano
Reci da i spustit ćemo sjedala.
Važno je da cesta nije prometna.
Neki to vole vruće - 1994
- Uređivano
ikral daj bože da izgledam tako. :-D
ikral Ovako ćete svi izgledati ako budete previše igrali igrice
Nebi imao ništa protiv.
Btw, koliko godina imaš? Izgledaš stariji od mog ćaće.
- Uređivano
46 i pol
Jučer me pita jedna mlađa dama da šta sam radio s licem, kao pomladio se puno. Rekoh, ćerce, naspavao se dobro i to ti je to
BTW slika je od zimus, al nisam ni sad ništa ljepši. Moram skinuti kile i početi ciljano vježbati, točno osjetim da mi fali to i sve me zato boli.
- Uređivano
ikral 46 i pol
Opa, onda sam puno fulao. Zbog bijele brade izgledaš malo starije.
Brat, zavidim kako ti brada raste tolikom brzinom.
Meni vjerovatno treba neka 3 mjeseca da naraste na taj nivo, i kad naraste, izgleda kao mačija guza.
Doduše, možda bi i moja brada bila takva da mi je deda bio glavni bradonja mitraljezac u drugom svjetskom ratu