Deadwalker zamisli uredan nenapadan restoran, modernog dizajna, ostrih linija i zemljanih boja. I onda ti dode konobar koji izgleda kao random skin u nekom DLCu i Fortniteu
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
Deadwalker to se u Hrvatskoj jos mozda i moze ocekivati, ali u Njemackoj svaka treca osoba ispod cetrdeset ima tetovaze na relativno vidljivim mjestima i nije bas da imas izbor, pogotovo sto je to bransa gdje se ljudi ne mogu naci. Mozes zatvoriti restoran ili spustiti ocekivanja. Jedino se to moze ocekivati u nekim luksuznim ugostiteljstvima gdje su i place na razini.
Kad sam dosao u Njemacku radio sam nekoliko godina sa svojom zenom tu jer se ipak moglo jako dobro zaraditi(zbog mance, ne place). Troznamenkast broj ljudi se u to vrijeme izmijenio i nitko se nije isticao izgledom toliko, kao sto rekoh bilo ih je par sa piercingom ili tetovazom ali nista pretjerano, najcesce bi to bili studenti i skolarci koji bi u jacim sezonama dolazili kao ispomoc.
S time da je moj bivsi sef bio ludjak opcenito, nije imao osnove kulture a ocekivao ju je od svojih radnika. Takodjer ako si ga kao stranac napustio je radio takvu dramu da je ljudima prijetio da u cijeloj pokrajini nece naci posao i da ce se morati vratiti u svoju drzavu ako zele raditi. Bio je smrad i znao je tocno koji profil ljudi tako moze zastrasiti.
- Uređivano
Dok mogu razumijeti definiranu odjeću i obuću – kao nekakav generalni stil objekta – kosa, brada, tetovaže, ako nekoga to toliko smeta da misli da takvi ne smiju raditi za njega samo govori o određenim kompleksima. Daleko je bitnija higijena.
- Uređivano
Možda nisu bitni kompleksi poslodavca, nego jednostavno ne želi riskirati sa negativnim mišljenjem svojih gostiju/korisnika/klijenata prema djelatnicima koji ih poslužuju, uslužuju, servisiraju, izvode i sl. i time riskirati prihode.
Tetovaže su odvratne, pogotovo na ženama.
Heat Stari moj kad vidim žene u recimo četrdesetima sa tetovažama na listovima i bicepsima a već su postale malo gojazne ili mlohave, to baš jako loše izgleda. Ne znam zašto bi to htjele ikome pokazivati.
Ma svakom svoje, ja tetovaze nemam, vjerojatno ih necu nikad ni imati ali to je toliko normalno postalo da ih uopce ne primjecujem na ljudima vise, osim ako nije nesto neobicno tipa pola lica istetovirano ili tako nesto. A ljepota je subjektivan pojam, meni recimo nije lijepo sto klinci trenutno hodaju kao da su izasli iz 1994. ali boze moj kao da bi ih trebalo biti briga sta jedan boomer misli.
fensisuperstar tijelo ti nesto govori…
Ja sam prekjucer izbacio sigurnih 2 litre vode iz sebe. U 20h je bilo 33 stupnja i roknuo sam preko 400 marinaca
chono jbga od 7 na poslu nisam stao. Trčim od rampe do izlaza na cestu i reguliram promet konstantno. Doslovno danas je KAOS. A tek padobranci koji ne znaju koristit google maps i uvjeravaju me da sa autom mogu doći na drugu stranu vrsara kroz naš kamp. Metalna ograda i kameni zid says no to that. Ugl dobar trening. Plus 38 vani. Uzitak. Jebeno nema sunca a 38 u zrak
fensisuperstar ma gadaj ih mokrom potkosuljom
- Uređivano
Reci da i spustit ćemo sjedala.
Važno je da cesta nije prometna.
Neki to vole vruće - 1994
- Uređivano
ikral daj bože da izgledam tako. :-D