Primarno je da nije ulickana cajkaruša niti sluša takvu vrstu mjuze nego uglavnom obitava crna boja, ako je mlada redovito starke. Od tog nadalje idu redovito neke od ovih karakteristika (ne mora bit sve, niti tim redom kako nabrajam) crna ili crvena kosa, možda i undercut, mini plugovi u ušnim resicama, pirsevi na uobičajenim mjestima kao i debilne tetovaže. Mora imat pokoji komad kožne odjeće kao i korzet koji će možda obuć 1 ili 2 puta i više neće stat u njeg jer se ukrmila s vremenom. Glazbeni stil varira od početnog s Nirvanom i tako to pa do ostalih derivata rocka ili metala.
Neke od njih kad ih pusti pubertet izađu iz te faze i postanu ulickane dok imaš i dalje ovih koje nije pustila crnina nit takva mjuza samo više nemaju toliku potrebu isticat se raznim metalnim i plastičnim umetcima (heheh) ali su si uništile obrve pa ih moraju crtat do kraja života. Razina dramaturgije i nezrelosti isto tako opadne.
Primarni faks je filozofski i pokoji derivati a la rvacki studiji.
Jep, Iron Maiden ti je taj uspravni "kovčeg" koji ima skulpturu glave iznad a šiljke unutra tako da žrtva unutra bude švicarski sir.
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
Hvala na pojašnjenju.
Prvom prilikom ti šaljem ekskluzivne fotke svojih stopala.
Jedva čekam!
(BTW, što to uopće znači ''alternativka''? Ne zajebam se; stvarno neznam. Sluša Depeche Mode?)To su one što se prave hard Metalike, a kad povuku 2 pive, traže pjesme Halida Bešlića (i znaju svaku pjesmu).
Jesi ga turiro malo?
Ne daju ništa osim uć u poneke aute. Jer neki su privatno vlasništvo pa su zaključani nažalost.
Na mog možeš sjest kad hoćeš.
To ti je muzej torture u prolazu na početku tkalče. Ima i iron maiden, giljotinu i mali dungeon i još neke sprave za mučenje. Fora izgleda. I na blagajni radi stvarno zgodna teta alternativka u, pretpostavljam, srednjim tridesetima.Joj bio sam tamo, fora muzej. Judin stolac mi je favorit, ima i finih pojaseva nevinosti. Inače, čitao sam da u Iron Maidenu duljina šiljaka nije bila dovoljno duga da zada fatalne rane žrtvi, već čisto onako malo da te probode sa svih strana i da chillas unutra. Svaki pokret zadaje sve dublje i dublje rane. Kreativna smo bića zbilja.
Jel i dalje prikazuju video onog lika u kavezu koje živog spale?
Ima video, al se ne sjećam što je bilo prikazivano jer sam se više fokusirao na ovu spravu sa slike Moguće da je lik kojeg spaljuju. Samo šteta što muzej nije malo veći. Doslovce sve vidiš u 15 min.
11 dana kasnije
Pljunuti Seth Rogen!
...ne volim Setha Rogena, ali volim Maksa. Sad sam zbunjen. :(
Jbt, na prvu kako scrollah, reko otkud Seth Rogen na forumu.
12 dana kasnije
Izgledaš mi kao neki WWE kečer
Izgleda brutalno <3
Izgleda čudno bez tih naočala.
To je slikano na poslu, kolega FensiSuperstar , ili...?