Deadwalker to se u Hrvatskoj jos mozda i moze ocekivati, ali u Njemackoj svaka treca osoba ispod cetrdeset ima tetovaze na relativno vidljivim mjestima i nije bas da imas izbor, pogotovo sto je to bransa gdje se ljudi ne mogu naci. Mozes zatvoriti restoran ili spustiti ocekivanja. Jedino se to moze ocekivati u nekim luksuznim ugostiteljstvima gdje su i place na razini.
Kad sam dosao u Njemacku radio sam nekoliko godina sa svojom zenom tu jer se ipak moglo jako dobro zaraditi(zbog mance, ne place). Troznamenkast broj ljudi se u to vrijeme izmijenio i nitko se nije isticao izgledom toliko, kao sto rekoh bilo ih je par sa piercingom ili tetovazom ali nista pretjerano, najcesce bi to bili studenti i skolarci koji bi u jacim sezonama dolazili kao ispomoc.
S time da je moj bivsi sef bio ludjak opcenito, nije imao osnove kulture a ocekivao ju je od svojih radnika. Takodjer ako si ga kao stranac napustio je radio takvu dramu da je ljudima prijetio da u cijeloj pokrajini nece naci posao i da ce se morati vratiti u svoju drzavu ako zele raditi. Bio je smrad i znao je tocno koji profil ljudi tako moze zastrasiti.