• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

ikral Ovako ćete svi izgledati ako budete previše igrali igrice

Nebi imao ništa protiv.

Btw, koliko godina imaš? Izgledaš stariji od mog ćaće.

46 i pol 😁

Jučer me pita jedna mlađa dama da šta sam radio s licem, kao pomladio se puno. Rekoh, ćerce, naspavao se dobro i to ti je to 😁

BTW slika je od zimus, al nisam ni sad ništa ljepši. Moram skinuti kile i početi ciljano vježbati, točno osjetim da mi fali to i sve me zato boli.

ikral 46 i pol

Opa, onda sam puno fulao. Zbog bijele brade izgledaš malo starije.

ikral Op! Znaci generacija tj. stariji sam godinu ali OK 😃

BTW bome si sijed! Ja se jos dobro drzim iako mi je brada vec poprilicno sarena 😃

Brat, zavidim kako ti brada raste tolikom brzinom.

Meni vjerovatno treba neka 3 mjeseca da naraste na taj nivo, i kad naraste, izgleda kao mačija guza.

Doduše, možda bi i moja brada bila takva da mi je deda bio glavni bradonja mitraljezac u drugom svjetskom ratu Ha-Ha-Ha

Garrus_V trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.

Called it. 😄

Raziel loše se hraniš. Udaraj svaki dan 3 do 5 badema i jedi tikvice/brokulu. Isto tako svaki dan hidratiziraj lice, područje brade. A kad ti brada izraste peri sa šamponom za bradu. Obični šamponi su previše agresivni za bradu i ispiru jako. Uvijek uzmi obzir da kosa i brada nisu iste materijalne građe; brada je pjubik hair bukvalno. Nadji hladno prešano ulje od jojobe i lagano utrljaj u kožu. Čisti i njeguj područje brade i jedi zdravo i brada će ti biti čvrsta poput penisa kad vidi sve one slike u seksi girls temi.

Fenix Još te se sjećam kad si s brčinama došao na okupljanje. Mislio sam da sjedim preko puta Miše Kovača.

Fenix pa i ja se brijem sad sa trimerom svaka 2 dana. Jutros sam prošao trimerom bez nastavka i onda sa žiletom i već mi je grlo oštro kao brus papir :-D

Ma ja se zajebavam. Vjerojatno da poštujem sve te savjete imao bih nekakvu bradu, a da imam dobru poput tvoje ili yakuzine vjerojatno bih ostavljao

EDIT: Fico koje je to okupljanje bilo od zadnjih 10 na kojima nisi bio 😃

Evo ostavio sam jutros neke sramezljive brcice, pa me dojdi gledati

Fenix jebiga ako želiš imati bradu hc moraš prati svaki dan, fenirat i četkat. Koristit šampon za bradu, pinkicu voska ili ulje (hladno prešano ofc - da ti novčanik izgori) i naravno održavat oblik koji želiš. Na duge staze se isplati radi higijene imati sterilizator za četku. Od svih tih ulja i sranja koja izvučeš četka se zna jebački usmrditi. Isto tako četka za bradu je najbolja od vepra. Boar bristle first cut za dužu bradu i second cut za kratku.

Fensi mislis da su bradati ljudi prije 100-200god imali posebne sampone za bradu, voskove, da su "hidratilzirali" bradu i kupovali sterilizatore? 🤣

Po meni hrpa hipsterskog s*anja ali ako te veseli uredjivati bradu kao cetverogodisnjakinja Barbiku go for it!

BTW da ne bi bilo, imam bradu 20+ godina bez ikakvih preparata i gluposti.