- Uređivano
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
ikral daj bože da izgledam tako. :-D
ikral Ovako ćete svi izgledati ako budete previše igrali igrice
Nebi imao ništa protiv.
Btw, koliko godina imaš? Izgledaš stariji od mog ćaće.
- Uređivano
46 i pol
Jučer me pita jedna mlađa dama da šta sam radio s licem, kao pomladio se puno. Rekoh, ćerce, naspavao se dobro i to ti je to
BTW slika je od zimus, al nisam ni sad ništa ljepši. Moram skinuti kile i početi ciljano vježbati, točno osjetim da mi fali to i sve me zato boli.
- Uređivano
ikral 46 i pol
Opa, onda sam puno fulao. Zbog bijele brade izgledaš malo starije.
Brat, zavidim kako ti brada raste tolikom brzinom.
Meni vjerovatno treba neka 3 mjeseca da naraste na taj nivo, i kad naraste, izgleda kao mačija guza.
Doduše, možda bi i moja brada bila takva da mi je deda bio glavni bradonja mitraljezac u drugom svjetskom ratu
Raziel loše se hraniš. Udaraj svaki dan 3 do 5 badema i jedi tikvice/brokulu. Isto tako svaki dan hidratiziraj lice, područje brade. A kad ti brada izraste peri sa šamponom za bradu. Obični šamponi su previše agresivni za bradu i ispiru jako. Uvijek uzmi obzir da kosa i brada nisu iste materijalne građe; brada je pjubik hair bukvalno. Nadji hladno prešano ulje od jojobe i lagano utrljaj u kožu. Čisti i njeguj područje brade i jedi zdravo i brada će ti biti čvrsta poput penisa kad vidi sve one slike u seksi girls temi.
Radije se brijem
Fenix pa i ja se brijem sad sa trimerom svaka 2 dana. Jutros sam prošao trimerom bez nastavka i onda sa žiletom i već mi je grlo oštro kao brus papir :-D
- Uređivano
Ma ja se zajebavam. Vjerojatno da poštujem sve te savjete imao bih nekakvu bradu, a da imam dobru poput tvoje ili yakuzine vjerojatno bih ostavljao
EDIT: Fico koje je to okupljanje bilo od zadnjih 10 na kojima nisi bio
Evo ostavio sam jutros neke sramezljive brcice, pa me dojdi gledati
Fenix jebiga ako želiš imati bradu hc moraš prati svaki dan, fenirat i četkat. Koristit šampon za bradu, pinkicu voska ili ulje (hladno prešano ofc - da ti novčanik izgori) i naravno održavat oblik koji želiš. Na duge staze se isplati radi higijene imati sterilizator za četku. Od svih tih ulja i sranja koja izvučeš četka se zna jebački usmrditi. Isto tako četka za bradu je najbolja od vepra. Boar bristle first cut za dužu bradu i second cut za kratku.
Koliko dnevno ti to uzima vremena?
Fensi mislis da su bradati ljudi prije 100-200god imali posebne sampone za bradu, voskove, da su "hidratilzirali" bradu i kupovali sterilizatore?
Po meni hrpa hipsterskog s*anja ali ako te veseli uredjivati bradu kao cetverogodisnjakinja Barbiku go for it!
BTW da ne bi bilo, imam bradu 20+ godina bez ikakvih preparata i gluposti.