• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

Ae, dosta tužan dan za državu. :(

Imam filing da promjena nije slučajna. -1.: (

Nije. Tjeme mi je u kurcu a brada mi se oštetila. isto tako nešto sam se razbolio i udarilo mi je na glavu, valjda virus neki jebeni gripa or something. Tako da idem kod neurologa u srijedu. Ja sam onaj tip osobe koji ide na bolje spriječit nego liječit.
U kratko ne spavam, lošu probavu imam jako, imao sam problema sa njuhom sad mi se balansiralo, imao sam problema sa okusom sad mi se balansiralo ali trenutno nemogu dobro spavati i smanjio mi se osjet kože malo. Sve u svemu vrlo vjerojatno me uhvatila jebački viroza. Ali i dalje bolje spriječit nego liječit.

Ae, neka je sve zlo u tome.

Ae, neka je sve zlo u tome.
sry zero. nisam stigao editirati tako brzo xD nije samo u tome zlo hahha

Bit će ok. Samo stavi kapu na tu ćelu kad ideš van.

Dokle god opet ne pustiš bradu i kosu, ne shvatam te više ozbiljno.

Ae, dosta tužan dan za državu. :(
Što točno?
Razorovo brijanje ili neboldanje posta?

Ne znam kako se sad može zvati "Fensi", a više ne bolda. Otvaram peticiju da ga admini preimenuju u RazorJugo.

Dečki, ajde kao da nekome od vas nije drago. Čitavo vrijeme boldam kao najveći šiptar samo zato što me to čini spešl. Ne treba meni boldanje da me čini spešl.
Ja jesam spešl. Fenix imam par slika za tebe ako si zainteresiran da honeas svoje photoshop vještine

FensiSuperstar

http://www.youtube.com/watch?v=fz0zKrxY0Ds

7 dana kasnije

Pljunuti Dino Dvornik.

I sta nisi ti bio skratio tu kosu pred neko vrijeme?

Yakuza pazi se Heat-a..

:
Po izrazu lica bi rekao da je Heat iza njega u tami.

Pljunuti Dino Dvornik.

I sta nisi ti bio skratio tu kosu pred neko vrijeme?
Kud baš Dvornik Bila je kratka al godinu i pol nisam vidio frizera i eto ti ga na

Bome izgledam kao da sam ga primio, ali to je sve žrtva za prekid fensijevog monopola nad topikom

To izgleda kao nekakva srednjovjekovna sex sprava.
Sad znamo što Yakuzu draži.

To ti je muzej torture u prolazu na početku tkalče. Ima i iron maiden, giljotinu i mali dungeon i još neke sprave za mučenje. Fora izgleda. I na blagajni radi stvarno zgodna teta alternativka u, pretpostavljam, srednjim tridesetima.

Meni ko boromir izgleda.

Yakuza_stinger
Hm, zvuči zanimljivo.

Da ne guglam sad, je li iron maiden ono što izgleda kao kovčeg, stoji uspravno i ispunjeno je šiljcima?

(BTW, što to uopće znači ''alternativka''? Ne zajebam se; stvarno neznam. Sluša Depeche Mode?)