• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

Brat, zavidim kako ti brada raste tolikom brzinom.

Meni vjerovatno treba neka 3 mjeseca da naraste na taj nivo, i kad naraste, izgleda kao mačija guza.

Doduše, možda bi i moja brada bila takva da mi je deda bio glavni bradonja mitraljezac u drugom svjetskom ratu Ha-Ha-Ha

Garrus_V trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.

Called it. 😄

Raziel loše se hraniš. Udaraj svaki dan 3 do 5 badema i jedi tikvice/brokulu. Isto tako svaki dan hidratiziraj lice, područje brade. A kad ti brada izraste peri sa šamponom za bradu. Obični šamponi su previše agresivni za bradu i ispiru jako. Uvijek uzmi obzir da kosa i brada nisu iste materijalne građe; brada je pjubik hair bukvalno. Nadji hladno prešano ulje od jojobe i lagano utrljaj u kožu. Čisti i njeguj područje brade i jedi zdravo i brada će ti biti čvrsta poput penisa kad vidi sve one slike u seksi girls temi.

Fenix Još te se sjećam kad si s brčinama došao na okupljanje. Mislio sam da sjedim preko puta Miše Kovača.

Fenix pa i ja se brijem sad sa trimerom svaka 2 dana. Jutros sam prošao trimerom bez nastavka i onda sa žiletom i već mi je grlo oštro kao brus papir :-D

Ma ja se zajebavam. Vjerojatno da poštujem sve te savjete imao bih nekakvu bradu, a da imam dobru poput tvoje ili yakuzine vjerojatno bih ostavljao

EDIT: Fico koje je to okupljanje bilo od zadnjih 10 na kojima nisi bio 😃

Evo ostavio sam jutros neke sramezljive brcice, pa me dojdi gledati

Fenix jebiga ako želiš imati bradu hc moraš prati svaki dan, fenirat i četkat. Koristit šampon za bradu, pinkicu voska ili ulje (hladno prešano ofc - da ti novčanik izgori) i naravno održavat oblik koji želiš. Na duge staze se isplati radi higijene imati sterilizator za četku. Od svih tih ulja i sranja koja izvučeš četka se zna jebački usmrditi. Isto tako četka za bradu je najbolja od vepra. Boar bristle first cut za dužu bradu i second cut za kratku.

Fensi mislis da su bradati ljudi prije 100-200god imali posebne sampone za bradu, voskove, da su "hidratilzirali" bradu i kupovali sterilizatore? 🤣

Po meni hrpa hipsterskog s*anja ali ako te veseli uredjivati bradu kao cetverogodisnjakinja Barbiku go for it!

BTW da ne bi bilo, imam bradu 20+ godina bez ikakvih preparata i gluposti.

moschus Fensi mislis da su bradati ljudi prije 100-200god imali posebne sampone za bradu, voskove, da su "hidratilzirali" bradu i kupovali sterilizatore?

Da.

Torgue Neki jesu sigurno, Poirot i ekipa, a ostali mozes misliti kako su imali vremena za to 😃

Govorim o tome da se sada ipak malo pretjeruje s tim preparatima, ima ih na svakom cosku od Konzuma pa nadalje jer je zadnjih godina to moderno.

Fenix kad sam imao dugu bradu par minuta. 5-6 uvrh glave ako koristiš omekšivać/balzam. Njega držis par minuta i koristiš ga samo ako imaš "dugu dlaku". Ali osim toga malo šampona istrljaš ispereš 15 20 sekundi pod feniranje četkanje i par kapi ulja i to je to. Nije problem vremena. Problem je cijene. Košta. Dobar fen ti je 600 do 800 kuna. Šampon 100 do 200, balzam je 60 kn. Četka 200 kn plus. Ulje za bradu je beveze kupovati od branda. Porez na budale. Kupiš sa amazona hladno prešano ulje pa ga sam napraviš/pomješaš sa drugim uljima i mirodijama. Ako ti se usmrdi četka jbga moraš kod nekoga da ga ubaci u sterilizator.

moschus usporedba ti je nikakva. Pričamo o održavanju brade da bude zdrava lijepa sjajna i čvrsta, da drži oblik i da ima bruka miris. Da ti ne ispada kad se četkaš. Možeš sa gelom od 20 kuna zalizati kosu isto kao sa pomadom od reuzela. To što nećeš 3 dana isprat to s glave i to što ćeš ostati bez kose. To nije bitno. We live in a society. Željeti imati urednu lijepu bradu ne znači nužno da si hipster. Dok sam održavao dugu bradu svaka je dlaka bila na svom mjestu.

Arthur Morgan je koristio pomadu, tako da…

Sigurno je dobro održavati, prati i njegovati bradu, bolje izgleda kad se opere, počešlja i namaže nečim.

Obrijem glavu i bradu na jedinicu jednom tjedno i to je to. Niti mi se da brijati svakodnevno, niti mi se da trackati bradu.