TITANXIS weky zato i velim za sirotinju hehe! ma ne volim gore nikaj, samo čisti griz a unutra osim mlijeka stavim malo putra i vanilin sirupa i tak mi je najbolje i šećer pozabil napisat.
Fenix Evo još jednog sirotinjskog. Gulaš s kobasicama i gljivama. Doduše, u ne baš sirotinjskoj izvedbi, jer umjesto domaće dimljene kobasice, vrganja, bukovača i drugih gljiva jeftinije bi me izašla divljač.
Torla @[deleted] Kim i sezam gore? U kombinaciji? Ja se spremam sutra raditi po drugi puta.... Prvi puta sam malo zeznuo, jer sam prvi puta u životu radio sa kvascem, pa mi se nije potpuno aktivirao.....
Fenix Torla Kim i sezam gore? U kombinaciji? Kako tko voli. Ovo je Slavica nabacala nekog crnog sezama gore. Bude dobro i s chia sjemenkama. A kvasac samo dobro razmuti i drzi na toplome 😄
Miro Torgue Maslinovo ulje, izribao koru sa 3 limuna i dodao sok od 3 limuna pa stavio česnjak i senf i 3 kocke za juhu pa sve sa štapnim mikserom samiksao i stavio papar u to pa polio po mesu i kumpirima. Na 180 pekao oko 40 min Top drugi puta cu staviti meso koje je na deblje kidano pe biti jos socnije