Daj naribaj čokoladu gore. Ovo je socijala.

    cokolada i cimet promjesano, mljac.

    weky zato i velim za sirotinju hehe! ma ne volim gore nikaj, samo čisti griz a unutra osim mlijeka stavim malo putra i vanilin sirupa i tak mi je najbolje i šećer pozabil napisat.

    Evo još jednog sirotinjskog. Gulaš s kobasicama i gljivama. Doduše, u ne baš sirotinjskoj izvedbi, jer umjesto domaće dimljene kobasice, vrganja, bukovača i drugih gljiva jeftinije bi me izašla divljač.

    5 dana kasnije

    Fenix punjeni? Jebote, kak bi sad smazao bar 5-6 komada....

      A Fenix nek se jebe s ta sirota dva preostala. To je to.

      Ima još i za tzea.

      Tzereen pola prazni, pola s mozarellom

      @[deleted]

      Kim i sezam gore? U kombinaciji?

      Ja se spremam sutra raditi po drugi puta.... Prvi puta sam malo zeznuo, jer sam prvi puta u životu radio sa kvascem, pa mi se nije potpuno aktivirao.....

        Torla Kim i sezam gore? U kombinaciji?

        Kako tko voli. Ovo je Slavica nabacala nekog crnog sezama gore. Bude dobro i s chia sjemenkama.

        A kvasac samo dobro razmuti i drzi na toplome 😄

        Ma samo zdravo i to kod mene

        1 / 2

        Nesto novo san proba ispalo za prste polizati

          Torgue
          Maslinovo ulje, izribao koru sa 3 limuna i dodao sok od 3 limuna pa stavio česnjak i senf i 3 kocke za juhu pa sve sa štapnim mikserom samiksao i stavio papar u to pa polio po mesu i kumpirima.
          Na 180 pekao oko 40 min

          Top drugi puta cu staviti meso koje je na deblje kidano pe biti jos socnije

          Ovo mi djevojka radi gotovo pa identično. I ispada top. I da komotno deblje meso.

          Jednostavan keks desert, kako god ga nazvali...

          Sastojci:

          1. Čajni kolutići. ja koristim Kraševe
          2. Čoko namaz. Nutella ili slično. Ja koristim Lidlov.
          3. Mlijeko
          4. Kokos

          Između dva kolutića namažete sloj čoko namaza, i spojite ih u "sendvič".
          Zatim ga uronite u mlijeko cca 5 sec, ali ne previše, jer će biti gmecavo.
          Onda ga uronite u kokos.

          I volla, to je to. Dobro je narednih par dana, samo držite u zatvorenoj posudi, foliji i sl.

          Jedan savjet
          Prvo si namažite određeni broj kolutića.
          I onda ih sve uranjajte u mlijeko i kokos.

          Ako netko proba, neka javi dojmove.

          Odlično, ja bih u onu sredinu stavio dodatni fil, npr pekmez od marelice da dobiš slatko blago kiselkastu kombinciju, naravno onaj ko voli tak!

          1 / 3

          Obavezno peći pod folijom i zadnjih 10-15 minuta foliju skinuti.