Fenix punjeni? Jebote, kak bi sad smazao bar 5-6 komada....

    A Fenix nek se jebe s ta sirota dva preostala. To je to.

    Ima još i za tzea.

    Tzereen pola prazni, pola s mozarellom

    @[deleted]

    Kim i sezam gore? U kombinaciji?

    Ja se spremam sutra raditi po drugi puta.... Prvi puta sam malo zeznuo, jer sam prvi puta u životu radio sa kvascem, pa mi se nije potpuno aktivirao.....

      Torla Kim i sezam gore? U kombinaciji?

      Kako tko voli. Ovo je Slavica nabacala nekog crnog sezama gore. Bude dobro i s chia sjemenkama.

      A kvasac samo dobro razmuti i drzi na toplome 😄

      Ma samo zdravo i to kod mene

      1 / 2

      Nesto novo san proba ispalo za prste polizati

        Torgue
        Maslinovo ulje, izribao koru sa 3 limuna i dodao sok od 3 limuna pa stavio česnjak i senf i 3 kocke za juhu pa sve sa štapnim mikserom samiksao i stavio papar u to pa polio po mesu i kumpirima.
        Na 180 pekao oko 40 min

        Top drugi puta cu staviti meso koje je na deblje kidano pe biti jos socnije

        Ovo mi djevojka radi gotovo pa identično. I ispada top. I da komotno deblje meso.

        Jednostavan keks desert, kako god ga nazvali...

        Sastojci:

        1. Čajni kolutići. ja koristim Kraševe
        2. Čoko namaz. Nutella ili slično. Ja koristim Lidlov.
        3. Mlijeko
        4. Kokos

        Između dva kolutića namažete sloj čoko namaza, i spojite ih u "sendvič".
        Zatim ga uronite u mlijeko cca 5 sec, ali ne previše, jer će biti gmecavo.
        Onda ga uronite u kokos.

        I volla, to je to. Dobro je narednih par dana, samo držite u zatvorenoj posudi, foliji i sl.

        Jedan savjet
        Prvo si namažite određeni broj kolutića.
        I onda ih sve uranjajte u mlijeko i kokos.

        Ako netko proba, neka javi dojmove.

        Odlično, ja bih u onu sredinu stavio dodatni fil, npr pekmez od marelice da dobiš slatko blago kiselkastu kombinciju, naravno onaj ko voli tak!

        1 / 3

        Obavezno peći pod folijom i zadnjih 10-15 minuta foliju skinuti.

        Nikad lignje nisam radio u pećnici. Zanimljivo.
        Vidim da se dosta "popišaju".

          Izlijes vodu nakon folije i stavis da se zapeku i dobiju boju jos 20min...

          Da, popišaju se ali i bijelog vina sam malo više stavio... Ali čak više volim da bude dolje tekućine jer se onda više ukuhaju nego ispeku i budu mekane pun kurac i sočne. I dobro je umakati kruh, pogotovo ako staviš maslinovo ulje. Danas nisam stavio jer smo sve potrošili.