Tuhy Tzereen Dobar mi i đevrek, al mrrrvu je ljuto, a toga uopće nisam fan. Nije problem ni u tome se ugušit, al ak mogu birat, biram pljesku 🥰
Tzereen Tuhy da, onda skroz kužim. Ja baš volim pikantne i ljute stvari. Mislim da sam si već pokvario okusne pupoljke skroz 😆
maverick Jabuka mi je mozda i najdraze voce, a ovo bi moglo biti jako dobro za moje nepce sto ti pripremas
Miro Aj necu samo meso meso meso da prominemo malo Jaja benedikt Gregada Malo školjkica A za kraj malo blesavija stvar koju san doma pravio, ono kad imas sous vide doma pa ti svakave stvari dodu na mail da se sa sous vidom moze praviti i onda ja to moram probati. Nazalost pobrisale mi se slike di to sve stoji u sous videu ali postupak je jednostavan u vrecicu za vakumiranje san stavio kupovno masno svjeze mliko bilo je zbregov i ocat to sve ide na odredenu temperaturu i rezultat je sljedeci. Vec sutra se jede a za neke punije i bolje okuse ide salamura susenje i druge stvari to mi se nije dalo.
Tzereen @Miro Sve je to lepo, al ne moraš odmah moj skromni doprinos pokopat s ovakvim brdom slika 🤣 Ajmo stavljat svaki drugi dan. Ja ću utorak, četvrtak i subotu 😁 Za dva tjedna ću ionako već bit gotov, s obzirom da sam tek nedavno počeo. 🤣
Tzereen Ajmo još malo da iščupam nešto kaj sam experimentirao. Voćna salata. Omlet s mladim lukom, vlascem i sirom te lagana ljetna salata. Pohani kruh s kimlom. I pomfri od mrkve, celera i batata.
Miro Evo jedne od najboljih stvari sto san u svome eksperimentiranju otkrio Svinjski vrat na ražnju Pokusao sam i sa junecim vratom bilo je ok ali ne toliko specijalno
Miro weky Neces ja san ti zivi dokaz, od mojih zubi su stradala stada krava, neke su jos zive i trce po livadama ali nemaju ramstek. Jedan brzo potezni od jucer