Kakve si kobasice radio?

    StarFox_N Miro Miro ti živiš kao Lord. 👌

    A što se tice spize stvarno se nemamo na sto zaliti

    weky Kakve si kobasice radio?

    Klasicno domace, voda od prokuhanog cesnjaka sol papar i slatke crvene paprike

    Testiranje

    Moran za dogodine napraviti neke promjene sa paprom i to je to.

    Top su

    Ak volite šarf, odnosno ljutkaste onda čilija ili u prahu ili izmrvljenog stavite u meso.

    Ovo se zove brzinski rucak a najeo san se slađe nego da san bio u bilo kojem restoranu.

    Domaca kapulica, jaja od naših kokoša i kobase sto sam pravio.

    Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.

    Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.

    Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi

    Ruuuuučaaaaaak

    • Uređivano

    Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…

    1 / 3

      Flipper

      Ispalo ti je ko bog. Štoviše upotrijebit ću tvoju sliku za teksturu jer mi je sljedeći projekt povezan sa izradom pizze u Blender programu.

        TITANXIS ma Titane, kad mi je tijesto ispalo toliko dobro, trebalo je biti bolje još. Ali ajde, nije loše.

          • Fenix

            •  
            •  

          Flipper meni je još bolje kad ima zraka, ovakvu pizzu bi otišao pojest i platit bilo gdje

          Danas malo suhog mesa 7 dana dima i malo bure taman

          • Uređivano

          Ćevapi bili danas; ovo su AVE Sarajevski, ali inače uzimam od Vajde banjalučki.

          Ta dva proizvođača mi imaju baš fine ćevape. Vajda su mi bili čak i finiji nego kada sam u privatnoj mesnici uzeo iste.

          Brijac e više ne znam je li member stavio od Vita ili Vicenza, ali ja sam radio po ovome.

          I ima kraća verzija od 2 minute istog tog recepta.

            Flipper

            Je je, to je to.

            Ja isto mogu reći da ti je odlično ispalo, svaka čast 👏