Kakve si kobasice radio?

StarFox_N Miro Miro ti živiš kao Lord. 👌

A što se tice spize stvarno se nemamo na sto zaliti

weky Kakve si kobasice radio?

Klasicno domace, voda od prokuhanog cesnjaka sol papar i slatke crvene paprike

Testiranje

Moran za dogodine napraviti neke promjene sa paprom i to je to.

Top su

Ak volite šarf, odnosno ljutkaste onda čilija ili u prahu ili izmrvljenog stavite u meso.

Ovo se zove brzinski rucak a najeo san se slađe nego da san bio u bilo kojem restoranu.

Domaca kapulica, jaja od naših kokoša i kobase sto sam pravio.

• Picek

•  
      •  

Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.

Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.

Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi

Ruuuuučaaaaaak

• Uređivano

Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…

1 / 3

Flipper

Ispalo ti je ko bog. Štoviše upotrijebit ću tvoju sliku za teksturu jer mi je sljedeći projekt povezan sa izradom pizze u Blender programu.

TITANXIS ma Titane, kad mi je tijesto ispalo toliko dobro, trebalo je biti bolje još. Ali ajde, nije loše.

• Fenix

•  
            •  

Flipper meni je još bolje kad ima zraka, ovakvu pizzu bi otišao pojest i platit bilo gdje

Danas malo suhog mesa 7 dana dima i malo bure taman

• Uređivano

Ćevapi bili danas; ovo su AVE Sarajevski, ali inače uzimam od Vajde banjalučki.

Ta dva proizvođača mi imaju baš fine ćevape. Vajda su mi bili čak i finiji nego kada sam u privatnoj mesnici uzeo iste.

• Uređivano

Brijac e više ne znam je li member stavio od Vita ili Vicenza, ali ja sam radio po ovome.

I ima kraća verzija od 2 minute istog tog recepta.

Flipper

Je je, to je to.

Ja isto mogu reći da ti je odlično ispalo, svaka čast 👏