Ovo se zove brzinski rucak a najeo san se slađe nego da san bio u bilo kojem restoranu.

Domaca kapulica, jaja od naših kokoša i kobase sto sam pravio.

• Picek

•  
    •  

Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.

Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.

Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi

Ruuuuučaaaaaak

• Uređivano

Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…

1 / 3

Flipper

Ispalo ti je ko bog. Štoviše upotrijebit ću tvoju sliku za teksturu jer mi je sljedeći projekt povezan sa izradom pizze u Blender programu.

TITANXIS ma Titane, kad mi je tijesto ispalo toliko dobro, trebalo je biti bolje još. Ali ajde, nije loše.

• Fenix

•  
          •  

Flipper meni je još bolje kad ima zraka, ovakvu pizzu bi otišao pojest i platit bilo gdje

Danas malo suhog mesa 7 dana dima i malo bure taman

• Uređivano

Ćevapi bili danas; ovo su AVE Sarajevski, ali inače uzimam od Vajde banjalučki.

Ta dva proizvođača mi imaju baš fine ćevape. Vajda su mi bili čak i finiji nego kada sam u privatnoj mesnici uzeo iste.

• Uređivano

Brijac e više ne znam je li member stavio od Vita ili Vicenza, ali ja sam radio po ovome.

I ima kraća verzija od 2 minute istog tog recepta.

Flipper

Je je, to je to.

Ja isto mogu reći da ti je odlično ispalo, svaka čast 👏

moschus uzeo komad pohane piletine isjeckao i bacio gore. Nasjeckao sir šunku masline stavio neki paradajz pesto đir ispod trebao sa bacit jos sira od gore da bude overkill.

To sam uzeo onu pinsu u plodinama bacio na 15 minuta na 220 i mekana ko pička. Nije mi se dalo nista kuhati pa sam bacil tak i gg. Usput malo zasrao s maslinovim uljem.

Napunio meso topljivim sirem, namazo ga majonezom i kapulom, odstajalo, u prebranac ubacio pancetu i zapečenu papriku te još malo začina i uz to pire krompir

Žena radi a ja opet po gljivama Ha-Ha-Ha

9 dana kasnije

Jucer san naceo svoje pecenje/pecenicu da testiramo i stvarno je top

A sad prije slike jer san mora slikati da napisen o cemu se radi jer ako stavim sliku reci ce te koji mu je kurac. Znaci ja kad pecem u špakeru uvik dodam temeljac da kasnije bude šuga tako volimo, danas spremam kokoš i jebiga okrenem je dobije boju i hrskavost ali ako okrenem nazad onda cu to izgubiti pa san morao reagirati brzo i domisljato 🤣🤣🤣🤣

Moran van priznati da davno bolju marendu nisan jeo