FFA: Food For All
Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.
Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.
Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi
- Uređivano
Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…
- Uređivano
fensisuperstar sta je to gore? Piletina?
moschus uzeo komad pohane piletine isjeckao i bacio gore. Nasjeckao sir šunku masline stavio neki paradajz pesto đir ispod trebao sa bacit jos sira od gore da bude overkill.
To sam uzeo onu pinsu u plodinama bacio na 15 minuta na 220 i mekana ko pička. Nije mi se dalo nista kuhati pa sam bacil tak i gg. Usput malo zasrao s maslinovim uljem.
- Uređivano
Jucer san naceo svoje pecenje/pecenicu da testiramo i stvarno je top
A sad prije slike jer san mora slikati da napisen o cemu se radi jer ako stavim sliku reci ce te koji mu je kurac. Znaci ja kad pecem u špakeru uvik dodam temeljac da kasnije bude šuga tako volimo, danas spremam kokoš i jebiga okrenem je dobije boju i hrskavost ali ako okrenem nazad onda cu to izgubiti pa san morao reagirati brzo i domisljato