Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.
FFA: Food For All
Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.
Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi
- Uređivano
Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…
- Uređivano
fensisuperstar sta je to gore? Piletina?
moschus uzeo komad pohane piletine isjeckao i bacio gore. Nasjeckao sir šunku masline stavio neki paradajz pesto đir ispod trebao sa bacit jos sira od gore da bude overkill.
To sam uzeo onu pinsu u plodinama bacio na 15 minuta na 220 i mekana ko pička. Nije mi se dalo nista kuhati pa sam bacil tak i gg. Usput malo zasrao s maslinovim uljem.
- Uređivano
Jucer san naceo svoje pecenje/pecenicu da testiramo i stvarno je top
A sad prije slike jer san mora slikati da napisen o cemu se radi jer ako stavim sliku reci ce te koji mu je kurac. Znaci ja kad pecem u špakeru uvik dodam temeljac da kasnije bude šuga tako volimo, danas spremam kokoš i jebiga okrenem je dobije boju i hrskavost ali ako okrenem nazad onda cu to izgubiti pa san morao reagirati brzo i domisljato