Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.

Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi

Ruuuuučaaaaaak

  • Uređivano

Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…

1 / 3

    Flipper

    Ispalo ti je ko bog. Štoviše upotrijebit ću tvoju sliku za teksturu jer mi je sljedeći projekt povezan sa izradom pizze u Blender programu.

      TITANXIS ma Titane, kad mi je tijesto ispalo toliko dobro, trebalo je biti bolje još. Ali ajde, nije loše.

        • Fenix

          •  
          •  

        Flipper meni je još bolje kad ima zraka, ovakvu pizzu bi otišao pojest i platit bilo gdje

        Danas malo suhog mesa 7 dana dima i malo bure taman

        • Uređivano

        Ćevapi bili danas; ovo su AVE Sarajevski, ali inače uzimam od Vajde banjalučki.

        Ta dva proizvođača mi imaju baš fine ćevape. Vajda su mi bili čak i finiji nego kada sam u privatnoj mesnici uzeo iste.

        • Uređivano

        Brijac e više ne znam je li member stavio od Vita ili Vicenza, ali ja sam radio po ovome.

        I ima kraća verzija od 2 minute istog tog recepta.

          Flipper

          Je je, to je to.

          Ja isto mogu reći da ti je odlično ispalo, svaka čast 👏

          moschus uzeo komad pohane piletine isjeckao i bacio gore. Nasjeckao sir šunku masline stavio neki paradajz pesto đir ispod trebao sa bacit jos sira od gore da bude overkill.

          To sam uzeo onu pinsu u plodinama bacio na 15 minuta na 220 i mekana ko pička. Nije mi se dalo nista kuhati pa sam bacil tak i gg. Usput malo zasrao s maslinovim uljem.

          Napunio meso topljivim sirem, namazo ga majonezom i kapulom, odstajalo, u prebranac ubacio pancetu i zapečenu papriku te još malo začina i uz to pire krompir


          Žena radi a ja opet po gljivama Ha-Ha-Ha

          9 dana kasnije

          Jucer san naceo svoje pecenje/pecenicu da testiramo i stvarno je top

          A sad prije slike jer san mora slikati da napisen o cemu se radi jer ako stavim sliku reci ce te koji mu je kurac. Znaci ja kad pecem u špakeru uvik dodam temeljac da kasnije bude šuga tako volimo, danas spremam kokoš i jebiga okrenem je dobije boju i hrskavost ali ako okrenem nazad onda cu to izgubiti pa san morao reagirati brzo i domisljato 🤣🤣🤣🤣

          Moran van priznati da davno bolju marendu nisan jeo

          11 dana kasnije

          Evo ostavio san par kobasica da se skroz osuse

          Ljudi moji meda

          Ovo sve kupovno nije niti blizu po okusu

          Ovo san jednom pravio i bilo super opet se sitija i evo

          Kupio one vrecice za pecenje u spakeru ubacio kobasicu, kumpir, mrkva i kapula malo ulja i soli.