Ljudi sutra se sprema eksperiment.

Gledan malo Argentinski i Brazilski gril i oni spremaju juneca rebra na nesto slicno raznju, tako da san uzeo dva komada odnosno 2 rebra juneca koja sutra idu na razanj pa da vidimo.

Kod nas to ide ili za juhu ili za šug tako da viditi cemo kako ce ispasti. 4.5kg je spremno za eksperiment

A zasad ide dobro

Samo da ne ispadne tvrdo na kraju

Miro

A to je taj test ha?

Imam filing da ćeš to solidno ispeći.

Znaci odlicno je i nije tvrdo samo bi volio da je jos kap socnije e sad da ga peci na jos manjoj temperaturi ili ga prije skinuti moran testirati a definitivno ponavljamo

Kao fol pizza sa pepperoni salamom. Nije pepperoni već kulen, također papren. Nekako paše na pizzi.

member i ostala ekipa koja je pravila tijesto preko ovog videa:

Šta ste ovdje točno napravili, prekrili prozirnom folijom da nigdje zrak ne može ući ili? To je ono kad ostavlja 16h da stoji.

Prozirna folija da ali ne samo zbog neulaska zraka već i zbog mirisa da ne pokupi od druge hrane u hladnjaku

TITANXIS

Al čudno mi je vidim da on pokriva krpom. Također sutra dan kad radi loptice koje trebaju odstajati 3h isto piše da treba biti airtight, a on opet spominje krpu.

Brijac

Folija je u svakom slučaju bolja iz ta dva razloga a možeš držati i u plastičnoj posudi koja ima poklopac.

Čovjek iz videa ima svoj način kako radi. Ja sam prije koristil krpu ali tad nisam dugo držao tako tijesto da sazrijeva na sobnoj temp. i bilo mi tako najviše dva-tri sata pa je krpa dovoljna bila da zadrži toplinu i u slučaju mogućeg propuha.

Doručak šampiona!

buz

Kod mene rucak šampiona🤣🤣🤣

Staroj rođendan pa evo pivac na raznju plus teletina viditi cemo sto ce na kraju ispasti

Miro

Sretan rođendan tvojoj mami i zahvali joj se još jednom što te poučila spremanju slanih jela. ako te jest Još deserte moraš savladati i bit ćeš FFA masterchef.

TITANXIS

E tu se varas nije me naucila nista kuvati a ono sto ona skuva trenutno da pojeden su jela koja stanu na prste jedne ruke.

Sto se tice mog kuvanja sve sam eksperimentiranje testiranje raznih recepata spajanje recepata i ostalo naucio sam.

Evo danas je bio pivac mama uzela od jedne da probamo ocjena 2 okus kao kokos nema razlika a cijena duplo veca. Drugo je bila teletina ocjena 0 okusa nema. Teletinu i nevolim radi toga jer koliko san nesto doznao postoje par vrsta za jelo za mliko za ovo za ono. I onda tako ima teletine koja je bezukusna i trazi zacine a na razanj samo stavljam sol.

Tako da rucak jako jako loš

Jebiga ja ako nije dobro to volim i reci bez nekog preseransa.

Ovo vise ne ponavljam, prosli vikend san isti dio spremao od juneta i to je drugacija prica jer je meso zrelije i sa time ukusnije.

Miro

Mislio na osnove kuhanja, kako ogulit krumpir kako solit meso i sl. ili si ju gledao kako ona to radi. Tako sam i ja gledajući svoju mamu i oca kako rade i onda to primjenio na svoj način.

Ono bazično znanje valjda ipak naučiš od roditelja, bake djeda ako si naučio kuhat od najranije dobi a ako si tek počeo kuhat kad si se oženio onda si znanje potražio na internetu ili te neko morao uputit u osnove.

Ako ti tak veliš onda ok da nije bio dobar ručak ali slike mi drugačije govore. Lijepo mi izgleda pa eto.

Miro Nisam probao teletinu s ražnja ali pod pekom ili u fornu s krumpirom je top!

Meni jedno od omiljenih jela