Je l' probao tko onaj polugotovi pulled pork od PIK-a?

Volim pulled pork, ali mi se ne da to pripremati danima pa mi ovo izgleda kao ok alternativa.

Je. Dobar je i brzo gotov. Nema straha.

Jucer malo sa svadbe, bio sam kum.

TITANXIS

Ma bilo je svacega, fakat je hrana bila prefina.

Pogotovo slatki stol. Kak sam bio na fastingu do cetvrtka, nisam mogao puno pojest pa mi bilo malo krivo.

danko-b Kak sam bio na fastingu do cetvrtka,

znao si unaprijed za svadbu a ti ideš postit prije toga, pih….

za takvu klopu se mora čovjek dobro pripremat tjednima.

znaš oni ispod ruševina koji nisu danima jeli pa gladni i žedni budu i najrađe bi se napili i nažderali kad ih pronađu a ne smiju a to je gorje nek da su još pod ruševinama.

TITANXIS

Da, al u suprutom bi morao novo odjelo kupovat, jel u ono staro nebi stao 😄

Našao sam jedan pak trećii recept brzinski za pizzu. Jer ono držanje tijesta 1 dan u hladnjaku odnosno započet nešto prethodni dan da bih to nastavio i jeo sljedeći dan mi je tuuu mač. Ne mogu ja to čekat jer kad nekaj započnem želim to i završit u istom danu..

Ova izrada je trajala cca. 2 i pol sata. Ok je, prozračno tijesto i hrskavo. Može se razvuči u veći promjer da krajevi ne budu tako napuhani kao meni jer sam po limu se ravnao. Još sam se zajebo kaj sam previše toga stavil jer mi je u navici za stari moj sistem tijesta na kvadratnom plehu čija površina je daleko veća.

Po tom receptu tijesta ima za dvije pizze a mogu se komotno najest 3 osobe (koje ne paze previše na svoju liniju) od jedne pizze.

Pekao sam 10-tak min. na limu od kalupa za torte. 😆

5 dana kasnije

Jucer bio na krizmi i ubio se od alkohola tako da danas junk food je pozeljan

Isao jutros do mesnice i uzeo mljevenog mix vrata i plecke naravno samo junetina

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Jucer malo čavapi danas teletina u špakeru

Miro samo udaraj!

Kad vidim sliku tvoje janjetine dođe mi da je uokvirim i na zid stavim.

Dakle na youtubeu mi krenule iskakati new york style pizze i malo gledan to je đir naše obicne. Onda trazim vida i naravno odma san isa na provjereno

Njegovu spreman napoliana pa onda je red da probam i njegov recept za new york style. Isto drazi dan i pol za pripremu ali tisto je top tako lagano za raditi mozes ga razvuci na koju oces debljinu i nece puknuti lagano je i za na kamen staviti stvarno top. A okus pa meni i zeni i dici je šou malo hrskavije a mekano. Bome mi se sad cini da je bolje od napolitane sto spreman ali da ih imam obe lakse bi se ocjenilo. I jos jedan plus je sto ne trazi ultra veliku temperaturu kao napolitana. Idealno za špaker

Sad cekan da @member i @Flipper probaju i ovaj đir i ovo bi bilo idealno za @buz a da proba u svojoj peci jer je lakse sa raditi sa ovim tistom

Trebalo bi probat. Al sad mi je overload pizze pa ih ne radim već neko vrijeme. 😪

member

A ja nisan doma sprema barem 2 miseca nisan ni jucer triba nego smo planirali uzeti vani ali promjene neke na poslu bilo pa smo pravili doma.

320g su bile loptice a danas je id 480g jer su ostale bile 3 pa san jednu na pola i spojio pa cemo viditi kako ce biti. Sad ce loptice biti jos dan dodatno u frizideru pa ocekujem mozda da jos bolje tisto bude.

A sto se tice sira kombinacija gauda i chedar mi je za sad definitivno najbolje nesto za pizzu ima super okus

Ja skoro sad pa svaki vikend spremam pizzu, pizze, nekad samo kockaste a sad kružne.

desna je bez gljiva.

Evo danas pravio sa ostatkom tijesta znaci bilo je malo manje od pola kile i to je previse prva pizza je na sredini bila tanka krajevi deblji jer je tezina odvukla sve u kraj dok sam rastezao a posto nije napolitana dir onda to nije to. Nisan niti slikivao jer je po izgledu isto ko jucer bilo a sa drugim tjeston dica su tila cazone da napravim i to je ispalo bomba

Dam se pojebat za ovo… 🫠