Je l' probao tko onaj polugotovi pulled pork od PIK-a?
Volim pulled pork, ali mi se ne da to pripremati danima pa mi ovo izgleda kao ok alternativa.
Je l' probao tko onaj polugotovi pulled pork od PIK-a?
Volim pulled pork, ali mi se ne da to pripremati danima pa mi ovo izgleda kao ok alternativa.
Je. Dobar je i brzo gotov. Nema straha.
A gdje je odojaK?
danko-b Kak sam bio na fastingu do cetvrtka,
znao si unaprijed za svadbu a ti ideš postit prije toga, pih….
za takvu klopu se mora čovjek dobro pripremat tjednima.
znaš oni ispod ruševina koji nisu danima jeli pa gladni i žedni budu i najrađe bi se napili i nažderali kad ih pronađu a ne smiju a to je gorje nek da su još pod ruševinama.
Našao sam jedan pak trećii recept brzinski za pizzu. Jer ono držanje tijesta 1 dan u hladnjaku odnosno započet nešto prethodni dan da bih to nastavio i jeo sljedeći dan mi je tuuu mač. Ne mogu ja to čekat jer kad nekaj započnem želim to i završit u istom danu..
Ova izrada je trajala cca. 2 i pol sata. Ok je, prozračno tijesto i hrskavo. Može se razvuči u veći promjer da krajevi ne budu tako napuhani kao meni jer sam po limu se ravnao. Još sam se zajebo kaj sam previše toga stavil jer mi je u navici za stari moj sistem tijesta na kvadratnom plehu čija površina je daleko veća.
Po tom receptu tijesta ima za dvije pizze a mogu se komotno najest 3 osobe (koje ne paze previše na svoju liniju) od jedne pizze.
Pekao sam 10-tak min. na limu od kalupa za torte.
Dakle na youtubeu mi krenule iskakati new york style pizze i malo gledan to je đir naše obicne. Onda trazim vida i naravno odma san isa na provjereno
Njegovu spreman napoliana pa onda je red da probam i njegov recept za new york style. Isto drazi dan i pol za pripremu ali tisto je top tako lagano za raditi mozes ga razvuci na koju oces debljinu i nece puknuti lagano je i za na kamen staviti stvarno top. A okus pa meni i zeni i dici je šou malo hrskavije a mekano. Bome mi se sad cini da je bolje od napolitane sto spreman ali da ih imam obe lakse bi se ocjenilo. I jos jedan plus je sto ne trazi ultra veliku temperaturu kao napolitana. Idealno za špaker
Sad cekan da @member i @Flipper probaju i ovaj đir i ovo bi bilo idealno za @buz a da proba u svojoj peci jer je lakse sa raditi sa ovim tistom
Trebalo bi probat. Al sad mi je overload pizze pa ih ne radim već neko vrijeme.
A ja nisan doma sprema barem 2 miseca nisan ni jucer triba nego smo planirali uzeti vani ali promjene neke na poslu bilo pa smo pravili doma.
320g su bile loptice a danas je id 480g jer su ostale bile 3 pa san jednu na pola i spojio pa cemo viditi kako ce biti. Sad ce loptice biti jos dan dodatno u frizideru pa ocekujem mozda da jos bolje tisto bude.
A sto se tice sira kombinacija gauda i chedar mi je za sad definitivno najbolje nesto za pizzu ima super okus
Evo danas pravio sa ostatkom tijesta znaci bilo je malo manje od pola kile i to je previse prva pizza je na sredini bila tanka krajevi deblji jer je tezina odvukla sve u kraj dok sam rastezao a posto nije napolitana dir onda to nije to. Nisan niti slikivao jer je po izgledu isto ko jucer bilo a sa drugim tjeston dica su tila cazone da napravim i to je ispalo bomba
Dam se pojebat za ovo…