weky Restoran Domenico, odmah iza varaždinskog HNK.

buz Restoran Domenico, odmah iza varaždinskog HNK.

Bili smo tamo prije par mjeseci. Dobri su im burgeri ali smo odmah u startu procijenili da ovo za "dvoje" bas i nije za dvoje pa smo uzeli normalne burgere 😃
    Inace ti slideri su mi super u Submarineu jer se on njihovog obicnog burgera ne mogu najesti ali 3 mala slidera sa krumpiricima su mi taman.

moschus Morao sam zadnji burger i pol nagurat u sebe, ali ok, ja sam pojeo ove priloge ostale sam pa je i to imalo utjecaja. Dovoljno je za dvoje, ak idu neke dvije ženske koje ne jedu baš puno i ne žele se nažderati za cijeli dan kao ja. Jeo sam tek drugi dan ujutro prvi put. 😆

Našim Filipekima sretan imendan i Jakovima ako ima koji.

Sad se možete napit i najest.

Za rucak je danas nista kruha prsuta salame ko sto oce, ali mali toga slabije poide pa vidin u ledu lepinja i nekih 20 cevapa i ideja je rođena. Od cevapa napraviti pljeskavice i napuniti ih sirom.

Kaze mali da je top

Fali ti sira.

Kod nas je mljeveno u trendu sve više. Meni omiljeno faširano i malo ribanog kupusa na salatu Jeo bih svaki dan.

Ljudi sutra se sprema eksperiment.

Gledan malo Argentinski i Brazilski gril i oni spremaju juneca rebra na nesto slicno raznju, tako da san uzeo dva komada odnosno 2 rebra juneca koja sutra idu na razanj pa da vidimo.

Kod nas to ide ili za juhu ili za šug tako da viditi cemo kako ce ispasti. 4.5kg je spremno za eksperiment

A zasad ide dobro

Samo da ne ispadne tvrdo na kraju

Miro

A to je taj test ha?

Imam filing da ćeš to solidno ispeći.

Znaci odlicno je i nije tvrdo samo bi volio da je jos kap socnije e sad da ga peci na jos manjoj temperaturi ili ga prije skinuti moran testirati a definitivno ponavljamo

Kao fol pizza sa pepperoni salamom. Nije pepperoni već kulen, također papren. Nekako paše na pizzi.

member i ostala ekipa koja je pravila tijesto preko ovog videa:

Šta ste ovdje točno napravili, prekrili prozirnom folijom da nigdje zrak ne može ući ili? To je ono kad ostavlja 16h da stoji.

Prozirna folija da ali ne samo zbog neulaska zraka već i zbog mirisa da ne pokupi od druge hrane u hladnjaku

TITANXIS

Al čudno mi je vidim da on pokriva krpom. Također sutra dan kad radi loptice koje trebaju odstajati 3h isto piše da treba biti airtight, a on opet spominje krpu.

Brijac

Folija je u svakom slučaju bolja iz ta dva razloga a možeš držati i u plastičnoj posudi koja ima poklopac.

Čovjek iz videa ima svoj način kako radi. Ja sam prije koristil krpu ali tad nisam dugo držao tako tijesto da sazrijeva na sobnoj temp. i bilo mi tako najviše dva-tri sata pa je krpa dovoljna bila da zadrži toplinu i u slučaju mogućeg propuha.