FFA: Food For All
buz Restoran Domenico, odmah iza varaždinskog HNK.
Bili smo tamo prije par mjeseci. Dobri su im burgeri ali smo odmah u startu procijenili da ovo za "dvoje" bas i nije za dvoje pa smo uzeli normalne burgere
Inace ti slideri su mi super u Submarineu jer se on njihovog obicnog burgera ne mogu najesti ali 3 mala slidera sa krumpiricima su mi taman.
Našim Filipekima sretan imendan i Jakovima ako ima koji.
Sad se možete napit i najest.
Fali ti sira.
Ljudi sutra se sprema eksperiment.
Gledan malo Argentinski i Brazilski gril i oni spremaju juneca rebra na nesto slicno raznju, tako da san uzeo dva komada odnosno 2 rebra juneca koja sutra idu na razanj pa da vidimo.
Kod nas to ide ili za juhu ili za šug tako da viditi cemo kako ce ispasti. 4.5kg je spremno za eksperiment
Prozirna folija da ali ne samo zbog neulaska zraka već i zbog mirisa da ne pokupi od druge hrane u hladnjaku
Folija je u svakom slučaju bolja iz ta dva razloga a možeš držati i u plastičnoj posudi koja ima poklopac.
Čovjek iz videa ima svoj način kako radi. Ja sam prije koristil krpu ali tad nisam dugo držao tako tijesto da sazrijeva na sobnoj temp. i bilo mi tako najviše dva-tri sata pa je krpa dovoljna bila da zadrži toplinu i u slučaju mogućeg propuha.