FFA: Food For All
Jel već neko koristil neki pekač za kruhek? Ima li ga uopće neko?
Kad me čopi, radim i pećem kruh na starinski naćin.
Htio bih tak neš nabavit ali nemam pojma kak to šljaka, Kaj sastojke šiknem unutra i on to sam izmješa i ispeće ili opet moram sam mjesit i tak gotovo tijesto pa u pekač, nemam pojma?
Ovaj mi zapel za oko jer mi reklama sama iskočila, ko da zna da to želim, pametan je taj guglj,
Sve radi sam.
TITANXIS Kaj sastojke šiknem unutra i on to sam izmješa i ispeće ili opet moram sam mjesit i tak gotovo tijesto pa u pekač, nemam pojma?
Moji su svojevremeno doma promijenili dva i bili su zadovoljni. Ubacis sve unutra, stavis koji program hoces i dalje se ne brines, sve sam napravi. Kruh bi bio super
TITANXIS Tocno. U koroni sam ga radio primarno da smanjim kontakt s ljudima.
Ali za cijenu od tipa 10kn se ne isplati to doma radit.
Miro ovo je kao za tebe stvoreno, da te ne traže stalno neku mesinu
Opet pizza, a šta je tu je.
Tijesto za ovu pizzu je stajalo, tj mirovalo 2 puna dana u frižideru i 5 dana u zamrzivaču. Jedan dan nakon što sam ga napravio pa u zamrzivač i dan ranije izvadio iz zamrzivača i stavio u frižider. Toliko se nakvasilo, kak se ono veli skiselo da se osjetil već pivski kvas a nije bilo ništa to negativno već dobro na kraju ispalo.
Slikao sam po etapama, kako bih stavljao sastojke.
Pekao sam na različitim temperaturama. 6 min. na 300 °C i smanjio na 200 °C i peklo se oko 10-tak minuta uz povremena provjeravanja stanja. Nisam htio više da se peće jer bi mi rubovi postali tvrđi i tamiji.
Dobra ideja i znam da je tak još i bolja pizza, budem sljedeći put. Ali za tak nekaj da samo na papiru pećem bi trebala onda neka lopata, pogotovo kad vadiš onak vruće. Mislim nespretno mi je tak vadit ak nemaš neku ravnu tvrdu površinu sa drškom da to transportiraš do stola ili cijelu rešetku izvadit sa tom pizzom.
Ovo izgleda lepo i ukusno a sad sam momentalno sit jer sam se najel a da nisam, pojeo bih si laptop sa tom slikom.
- Uređivano
- Uređivano