Prika
Dakle mozes peci lagano na na ispod 140c pa kad dode na 70c meso dignuti na 200c da dobijes koricu i to je to ali pretpostavljan da nemas toplomjer za meso onda idemo drugacije.
Stavi peci na 180/190 oko 1:40sati ce biti dovoljno. Ja pecem u ovalnoj sa poklopcom i pred kraj skinem poklopac da kožica dobije boju ako ces peci u tepsiji pokri je sa foliom koju ces pred kraj skinuti.
Ako imas one male gradele za u tepsiju super da meso bude malo podignuto ako ne zamotaj foliju u polukrug debelo i na to stavis kokos. Ja ti malo u mikrovalnoj rastopim maslac ne skroz nego malo da ga mogu mazati i onda premazem cilu kokos pa na nju ide sol papar i vegeta. U nju stavljam timjan jedan limun i luka i naravno zacine koje san naveo gori. Limun izbodem nozom da kapa dok se pece. Onda u tepsiju ulijem temeljac, sad ili kupi kocke pa napravi sam temeljac ili kupi neki gotovi. Kad se spece kokos izvadis je i izbaci sve iz nje u šug limun malo stisnes da izade i onda sve to bacis iz suga. Ako pravis mlince samo ih ubacis u sug i meni je tako bolje neho sama masnoca ovako imaju jeben okus. Ako neces mlince tepsiju bacis na plin dodas brasna u sug ili onaj gustin za umake mozes kap senfa i kad se malo prokuha imas top umak za kokos i prilog recimo pomfri.
Valjda nisan stogod zaboravija