Za koliko pizza je ovo tijesto na memberovom videu? Poslao sam ženi da napravi danas za sutra, ali kaže da samo u jednom trenutku vidi tri tijesta na videu pa pretpostavlja da je za tri.

Brijac 6 pizza ukupno bude ako će raditi kuglice od 250g. To je on jedno tijesto prerezao na 3 dijela i od njih radi kuglice. Znači ukupno 6 kuglica/6 pizza po 250g.

Ako ćeš zamrznuti ostatak, samo slijedi ovaj video.

Jučer mi bio nemrs a pozabil neke bolje ribe kupit, imam male papaline u škrinji ali to jedem kroz tjedan pa sam skuval štruklje i prelil prepečenim krušnim mrvicama ilitiga prenzlima.

Evo ljudi još malo pizze. 🤣 Pravio jučer opet, društvo pitalo je li može. Imam sad koju sliku vise. Otkrio sam San Marzano rajčice koju inače stavljaju na pizzu. I još je bolja. Imate na Vincenzo’s Plate kako napraviti umak za pizzu. Radio sam 5 komada, ali dvije sam slikao i malo tijesto ranije.

Kikiller a bogami od 10 koje napravim barem pola njih nisu okrugle 😃 Ove koje i budu okruglije shebem kad stavljam tijesto na kamen.

Flipper

Ma nije bitan oblik, izgledanju predobro. Moram naučit ne otvarat topic kad sam gladan, a još mi nije vrijeme za gablec 😃

Flipper Izgledaju vrhunski, pogotovo ova sa pruštom (?), meni ne treba bit savršen oblik. A ništa, kad kupujemo pravu peć? 🤣

member Prodajem ja, dvaput korištena, malo udubljena. 😅

member pogledao sam već jedno 40 YT videa. Čim skupim neke pare i nađem normalan posao, nabavljam peć. 😃 Pošto živim u stanu, zasad mi nekako vuče na Ooni Koda 12. 16 je dosta skupa. 😃

@buz dođi u babinje kad dobijem dijete i ponesi peć. 😃

Gledajući pizzu sam ogladnio i nisam moga više pa sam si namazo paštete na kruh.

Flipper To će biti djetetu pod jastuk. 😆

Flipper A ja često radim 38 cm pa bi mi radi veličine trebala veća. Svakako sad ni neman gdje s tim, tako da su zasad samo puste želje. Sry buz 😅

Ja cekam blackfriday kod @buz a i kupujem je.

Evo danas nisan slikiva propremu samo zavrsni rad.

Sous vide ramstek u umaku od zelenog papra sa pire kumpirom.

Bomba

Roba preuzeta

Hoće biti dosta?

@Miro od srama više ne može niti jednu domaću životinju pogledati u oči. 😃

Mahune čujspajz za ručak i domaći kruhek večeras napravljen i ispećen za večeru.

Malo je nizak i tenki jer sam ga rastepel po čitavom širokom kalupu. U manjem i užem kalupu inače bi bil visok ko košarkaš, hehe! Ali je fini i rahli. I za kraj odmah na njega pašteta.