Kaj fali slikama?
Bravo majstore jer postal si pizza majstor.
Mislim da je potres kriv kaj je jedna pala sa kamena, to su ti mikrovibracije.
Kaj fali slikama?
Bravo majstore jer postal si pizza majstor.
Mislim da je potres kriv kaj je jedna pala sa kamena, to su ti mikrovibracije.
TITANXIS ma trebao sam cijele slikati, ali žene razgrabiše. Nisam još najbolji, ali sve bolje ide. Moram još kupiti nekad onu lopatu za pizzu jer je jebeno prebaciti na kamen, a i za nešto još više treba peć ili bolja pećnica. Ova moja ide na max. 250 i nemam ventilator. Kupio je kad sam stan kupio i nikako da crkne. Doduše, sad i bolje da ne crkne zbog svih troškova i posla.
Neki dan sam se pital de ima za kupit tih lopata za pizzu? Mislim imam lopatu, onu za mješanje morta i poslužila bi i za pizzu a!
Priatelju vidim došao si na to ko i ja da ćeš sad počet slinit na one Glowen i Ooni peći na netu. Meni je 275 max i nema vent ali što si rekao bez nekog ozbiljnijeg ulaganja to je to.
Pizze izgledaju odlično. Za miješanje kasnim s odgovorm, satrala me fibra. Uglavnom mjesim 5-10 min, ostavim da odmori pa opet 5 min. Probao sam prije i duže ali nisam iskreno vidio neku razliku. Jedino obavezno voda pa sve ostalo postepeno.
Za lopatu, ja sam sebi napravio sam na poslu od inoxa ali je teška ko sam vrag. Gledajte nešto od drva, možda bude jeftnijije. Tipa ovako nešto: https://edigital.hr/drvo-proizvod-od-bambusa/westmark-lopata-za-pizzu-32442270-p671387
S krumpirom.
Za koliko pizza je ovo tijesto na memberovom videu? Poslao sam ženi da napravi danas za sutra, ali kaže da samo u jednom trenutku vidi tri tijesta na videu pa pretpostavlja da je za tri.