Priatelju vidim došao si na to ko i ja da ćeš sad počet slinit na one Glowen i Ooni peći na netu.
Meni je 275 max i nema vent ali što si rekao bez nekog ozbiljnijeg ulaganja to je to.
Pizze izgledaju odlično. Za miješanje kasnim s odgovorm, satrala me fibra. Uglavnom mjesim 5-10 min, ostavim da odmori pa opet 5 min. Probao sam prije i duže ali nisam iskreno vidio neku razliku. Jedino obavezno voda pa sve ostalo postepeno.
Za lopatu, ja sam sebi napravio sam na poslu od inoxa ali je teška ko sam vrag. Gledajte nešto od drva, možda bude jeftnijije. Tipa ovako nešto: https://edigital.hr/drvo-proizvod-od-bambusa/westmark-lopata-za-pizzu-32442270-p671387







Pravio jučer opet, društvo pitalo je li može. Imam sad koju sliku vise. Otkrio sam San Marzano rajčice koju inače stavljaju na pizzu. I još je bolja. Imate na Vincenzo’s Plate kako napraviti umak za pizzu. Radio sam 5 komada, ali dvije sam slikao i malo tijesto ranije.




Ove koje i budu okruglije shebem kad stavljam tijesto na kamen.



