Flipper

Priatelju vidim došao si na to ko i ja da ćeš sad počet slinit na one Glowen i Ooni peći na netu. Ha-Ha-Ha Meni je 275 max i nema vent ali što si rekao bez nekog ozbiljnijeg ulaganja to je to.

Pizze izgledaju odlično. Za miješanje kasnim s odgovorm, satrala me fibra. Uglavnom mjesim 5-10 min, ostavim da odmori pa opet 5 min. Probao sam prije i duže ali nisam iskreno vidio neku razliku. Jedino obavezno voda pa sve ostalo postepeno.

Za lopatu, ja sam sebi napravio sam na poslu od inoxa ali je teška ko sam vrag. Gledajte nešto od drva, možda bude jeftnijije. Tipa ovako nešto: https://edigital.hr/drvo-proizvod-od-bambusa/westmark-lopata-za-pizzu-32442270-p671387

Bacio malo mix na gradele, ali otkrice dana mi je pire sto san pravio perverzno dobro.

Za koliko pizza je ovo tijesto na memberovom videu? Poslao sam ženi da napravi danas za sutra, ali kaže da samo u jednom trenutku vidi tri tijesta na videu pa pretpostavlja da je za tri.

Brijac 6 pizza ukupno bude ako će raditi kuglice od 250g. To je on jedno tijesto prerezao na 3 dijela i od njih radi kuglice. Znači ukupno 6 kuglica/6 pizza po 250g.

Ako ćeš zamrznuti ostatak, samo slijedi ovaj video.

Jučer mi bio nemrs a pozabil neke bolje ribe kupit, imam male papaline u škrinji ali to jedem kroz tjedan pa sam skuval štruklje i prelil prepečenim krušnim mrvicama ilitiga prenzlima.

Evo ljudi još malo pizze. 🤣 Pravio jučer opet, društvo pitalo je li može. Imam sad koju sliku vise. Otkrio sam San Marzano rajčice koju inače stavljaju na pizzu. I još je bolja. Imate na Vincenzo’s Plate kako napraviti umak za pizzu. Radio sam 5 komada, ali dvije sam slikao i malo tijesto ranije.

Kikiller a bogami od 10 koje napravim barem pola njih nisu okrugle 😃 Ove koje i budu okruglije shebem kad stavljam tijesto na kamen.

Flipper

Ma nije bitan oblik, izgledanju predobro. Moram naučit ne otvarat topic kad sam gladan, a još mi nije vrijeme za gablec 😃

Flipper Izgledaju vrhunski, pogotovo ova sa pruštom (?), meni ne treba bit savršen oblik. A ništa, kad kupujemo pravu peć? 🤣

member Prodajem ja, dvaput korištena, malo udubljena. 😅

member pogledao sam već jedno 40 YT videa. Čim skupim neke pare i nađem normalan posao, nabavljam peć. 😃 Pošto živim u stanu, zasad mi nekako vuče na Ooni Koda 12. 16 je dosta skupa. 😃

@buz dođi u babinje kad dobijem dijete i ponesi peć. 😃

Gledajući pizzu sam ogladnio i nisam moga više pa sam si namazo paštete na kruh.

Flipper To će biti djetetu pod jastuk. 😆

Flipper A ja često radim 38 cm pa bi mi radi veličine trebala veća. Svakako sad ni neman gdje s tim, tako da su zasad samo puste želje. Sry buz 😅

Ja cekam blackfriday kod @buz a i kupujem je.

Evo danas nisan slikiva propremu samo zavrsni rad.

Sous vide ramstek u umaku od zelenog papra sa pire kumpirom.

Bomba