Miro I nije ti bilo sumnjivo što u mesnici ima vagu koja može mjeriti količine ispod grama? 😆

buz A poskupilo je meso. Samo se prilagođavaju inflaciji.

A sam san kriv uvik kad bi kupova meso reka bi neka ima biloga

Jebiga ja san mislija na masnocu on nije

A evo pola janjca na raznju starome rođendan danas

1 / 2

I onda plaza ronjenje izvadin 4kg kunjki pa odma na gradele

1 / 3

Volim srednje pečeno, ali mi je minutu ostalo duže nego što je trebalo.

Ja ne volim kad je rozo previše, meni taman.

• buz

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

member Ma da sam minutu maknuo ranije bilo bi bolje, mekše i sočnije, ali nije bilo gumeno. Bilo je fino.

S obzirom da nemam termometar za meso i da mi je ovo drugi put u životu da ovo radim, zadovoljan sam kako je ispalo. Vidjet ćemo sad kad me purist Miro popljuje. 😄

buz

Ma necu na greskama se uci nisu ni meni prvi pokusaji bajni bili tako da samo trening i to je to

Miro To je jedini trening za koji nemam ništa protiv. 😄

Zaboravi termometar. Trebaš dobiti osjećaj.

weky

Ma odlican je on za deblji komad mesa da mozes dobro ocijeniti, ali u globalu osjecaj je najpouzdanjiji.

Kupija kamen za pizzu ali nisan lopar da je mogu staviti direkt na kamen pa saj isa na papir i onda na kamen

1 / 7

Sljedeće kupi peć za pizzu za 3k i onda ispeci dvije pizze godišnje.

Jel tako @buz

Ovdje mislim ima najviše slika od pica i zato nek neko otvori zasebno temu samo o picama. FFA PICA FOR ALL. Napravit i neko natjecanje za najbolju recimo picu tjedna po izgledu da se ocjenjuje i tako to. Pa ćemo time bit prvi gaming portal u svijetu koji ima natjecanje u picama, čija bolje izgleda?! Već vidim neke kandidate koji budu pri vrhu, hehe!