Bio sam u nedilju u mesnici u vidin komad mesa skroz prošaran sa masnocom cudo, dio je od buta frikando to je inace za sugove i to ali mora san probati na gradele baciti.

Dobro je bilo ali nije to to fali okusa steaka bas fali bilo bi bolje sa umakom ali mekano je bilo za nevirovati. Naravno ostalo je i onda danas steak sendvici to doma svi obozavamo.

    Ljudi u udrugama za zaštitu životinja!

    Oxygen Mask GIFs | Tenor

    Picaši, koliko vama treba vremena dok ne zamijesite tijesto po onom videu na koji nas je Member navukao?! 😃 Čisto pitam. Jer sam prvi puta skoro mućkao 50 minuta, a drugi put nekih 25 min. On u videu kaže da treba oko 15 - 20 minuta. Prvi put mi tijesto nije bilo ljepljivo, a drugi bogme je iako sam se držao mjera u oba slučaja.

    Žena ima rođendan u četvrtak, pa po svoj prilici opet ću morat praviti pizze za njeno žensko društvo, a za vikend moguće i naše zajedničko društvo koje je prošli put sve pojelo. Sve to naravno ako u međuvremenu ne rodi. 😃

      Miro

      Odi u kurac, sline mi cure..

      Kakav je to umak u loncu i kakav je ovaj žuti po lepinji?

        Flipper opet ću morat praviti pizze za njeno žensko društvo

        😆 ma daj im ispeci neku mesinu, nek se napapaju kak bog zapoveda.

        ak ne uspije uvek pali pašteta na krekerima. 😆

        Brijac

        Na lepinji je senf ovaj nasa san ga u konzuma i nema mu ravnog

        A umak je rastopljeni sir stavio vrhnje u njega gaudu parmezan i par onih listica sira

        Malo odmor od mesa

        Ovaj tvoj stoljnjak me podsjeća na podne keramičke pločice pa sam ispočetka mislio zašto tanjur sa hranom stavljaš na pod. 😆

        Nisu lijepe slike, ali ovi FFA pizza majstori znaju zašto sam slikao. Druga slika je iz sobe. Jedem na krevetu jer mi stan pun žena. Pa da im se maknem. 🤣🤣🍕

        Pojele gospođe 4 pizze. Meni ostala jedna, a jednu sam bacio tijesto jer pala s kamena. Ne pitajte kako.

        Kaj fali slikama?

        Bravo majstore jer postal si pizza majstor.

        Mislim da je potres kriv kaj je jedna pala sa kamena, to su ti mikrovibracije.

          TITANXIS ma trebao sam cijele slikati, ali žene razgrabiše. Nisam još najbolji, ali sve bolje ide. Moram još kupiti nekad onu lopatu za pizzu jer je jebeno prebaciti na kamen, a i za nešto još više treba peć ili bolja pećnica. Ova moja ide na max. 250 i nemam ventilator. Kupio je kad sam stan kupio i nikako da crkne. Doduše, sad i bolje da ne crkne zbog svih troškova i posla. 😃

            Neki dan sam se pital de ima za kupit tih lopata za pizzu? Mislim imam lopatu, onu za mješanje morta i poslužila bi i za pizzu aHa-Ha-Ha!

            Flipper

            Ja iman spaker sa svime ali je opet u kurcu 🤣🤣🤣

            Sto se tice lopate i ja je trazin i skupa ja ko vrag, prava lipa aluminijska je 500kn

            Isa u bauhausa viditi imaju neka govna po 350kn

            Flipper

            Priatelju vidim došao si na to ko i ja da ćeš sad počet slinit na one Glowen i Ooni peći na netu. Ha-Ha-Ha Meni je 275 max i nema vent ali što si rekao bez nekog ozbiljnijeg ulaganja to je to.

            Pizze izgledaju odlično. Za miješanje kasnim s odgovorm, satrala me fibra. Uglavnom mjesim 5-10 min, ostavim da odmori pa opet 5 min. Probao sam prije i duže ali nisam iskreno vidio neku razliku. Jedino obavezno voda pa sve ostalo postepeno.

            Za lopatu, ja sam sebi napravio sam na poslu od inoxa ali je teška ko sam vrag. Gledajte nešto od drva, možda bude jeftnijije. Tipa ovako nešto: https://edigital.hr/drvo-proizvod-od-bambusa/westmark-lopata-za-pizzu-32442270-p671387

            Bacio malo mix na gradele, ali otkrice dana mi je pire sto san pravio perverzno dobro.

              Za koliko pizza je ovo tijesto na memberovom videu? Poslao sam ženi da napravi danas za sutra, ali kaže da samo u jednom trenutku vidi tri tijesta na videu pa pretpostavlja da je za tri.

                Brijac 6 pizza ukupno bude ako će raditi kuglice od 250g. To je on jedno tijesto prerezao na 3 dijela i od njih radi kuglice. Znači ukupno 6 kuglica/6 pizza po 250g.

                Ako ćeš zamrznuti ostatak, samo slijedi ovaj video.