Brijac

Tvrd ti je zato jer nije do vrata.

Ako uzimas ramstek koji nije odlezan uvik ide do vrata jer inace ce ti biti tvrd.

Ovo uzimas ovo je do vrata

Ovo samo ako je odlezano ili ces ga jesti midium rare ili rare, medium i gore nikad posto to ne kupujem evo sa neta skinuta slika

Ti si mogao pola krave kupit.

    weky

    A sto je 10kg ramsteka jos ako Tuhy u goste dolazi faliti ce

    Jebemti koja vrhunska večera!

    Pileća muda na oko posipano sjeckanim češnjakom + rizibizi, šnita kruha i najbolje žuto stolno vino iz kemijskog labosa ala Cedevita.

    O biti ce dobar dan danas za marendu mamine baklave za rucak sprman 2 pivca na raznju sto su ostala.

    Bakljavu mi radimo više kao štrudlu od oraha čiji recept su nam kulturološki prenjeli susjedi iz BiH a izvorno bakalave su sitni kolačići i dosta su tvrdi zbog puno komadića oraha i okusom se razlikuju.

    Haha nemoguce!

    Kolika ti je masnoca?

    Brutalno izgleda

    Meni dajte krilca i ja zadovoljan

    jučer jajca a danas ribice sa fajfačem za večeru.

    Miro

    A juha od komada pivca domaceg, na kraju umisto manistre malo pure zamisat….

    Lici dusu.

      gunner

      Bila je juha ne brini🤣🤣🤣

      Evo danas nakon mesine nesto san isa iz glave spremiti pogledao sto ima u frizideru i ovo je ispalo.

      Znaci kapula, sampinjoni, cesnjak, sol, papar i malo vegete kad se prodinstalo stavio vrhnje i dodao sireve na kraju narizao malo petrusimula i to je to. Zena pravila njoke i ubili se kako je dobro ispalo. Ako kojim slucajem ostane puno umaka sutra mogu speci ramstek i zaliti ga umakom.

      Tako si lepo započel sa špekecom i gljivama i onda ga zakakiš sa belim predsjednikom i ostalim mliječnim izlučevinama.

      Trebal si jajčeka na to izlijat i onda bi to po meni bila prva liga.

      Kad ti je za marendu ramstek sendvic onda znas da danas mora biti dobar dan.

      Kod mene se planovi za sutrasnji rucak minjaju svaku uru sinoc mama potamanila pivce i dade mi jednog pa je bila idealna prilika za probati zacine koje inace ne probam jer mama i tata nisu ljubitelji nicega dalje sol papar vegeta.

      Uglavnom plan je bio probati kadulju pa sam tako ubacio pivca u njega ubacio pola kapule i par listova kadulje ubacio krumpir kadulju i kapulu dodao svinjske masti i kap maslinovog ulja i sve podlio sa vinom

      Pekao sam prvo poklopljeno na manjoj temperaturi oko 130 nekih malo manje od 2sata onda san digao preko 200 otklopio i pekao jos malo manje od sat vrimena ali sam pivca stalno okretao da se ne zapali.

      Ispalo je pervezija kadulja nije preuzela nego dodala samo perfektan miris a okus samo malo poboljsala a sug je vrhunski ispao. Mali je pomocio 2 fete kruva i pojeo sto inace nikad ne radi.

        Te "A la peka" stvari se isplate raditi samo zbog safta, čak i da meso i povrće uopće ne takneš.

          Matador

          To da ali kad su peke i te stvari onda idemo svi skupa pa nema nikakvih zacina i onda to nije to. Zato peku spremamo 2 puta godisnje jer je nece nitko jede.

          Ja je nezan spremati a kako mama sprema niko nije ljubitelj🤣

          Današnji ručak.

          +

          =

          Netko veli da je predjelo a ja ko i Špićek tvrdim da nije, već dio cjelokupnog ručka. Pileća juha na mukama.

          Neka guzva pa zena i dice sebi spremala rucak a sto cu ja sebi nego ramstek