Miro

pošteno!

a kod mene top lista ide ovak:

1. odojak

2. tuka ilitiga purica a muško bi bio tukan hehe i isto mjesto djele sa ostalom perad poput patke, guske, fazana i sl.

3. kokot + domaći pilići, kokoši i ak nije domaće onda ide ljestvicu niže.

4. govedina, junjetina "teletina" (što više ide prema mlađoj generaciji kravica okusom i mirisom me podsjeća na janje i zato je ni nema na popisu.

    Ekipi za Novo leto radio Wellington, ali od svinjskog lungića, ne goveđeg.

    Za prvi puta jako zadovoljan, slijedeći put može biti samo bolji.

      Zašto mi već nismo prijatelji?

      Torla svaka čast, jebeno izgleda

      Torla svaka cast!Ovo stvarno izgleda bomba.

      TITANXIS

      Trenutne cijene

      Janjetina 85/90 kn kila

      Odojak 55kn kila

      Pivac od 50 do 70 kn kila

      Tuka 120kn kila

      Po svemu ovome tuku sto san jeo za ovaj zivot san jeo

      Radio po prvi put lungić (medaljone) u umaku od šampinjona. Uz to pire od butternut tikve i eisberg salata s accetom.

      Nažalost, toliko sam bio gladan da nisam stigao slikat na vrijeme… Arome su bile odlične, baš pogođeno. Ali sam mogao sve skupa dinstat malo dulje, no kako rekoh, žurio sam se.

      Edit, evo, ima jedna dok se krčkalo.

        Nek si ti nama prazne tanjure slikao Ha-Ha-Ha

        @Torla Ovo tako prejebeno izgleda.

        Tzereen

        OK, a i ostalo je vrlo malčec u tragovima da se može na temelju to zamislit kako je nekoć na posudama fino bilo a umak je mont everest.

        Uf sto me sad stari obradova, ja prije par miseci reka da bi bas pravija ukiseljene kapule da nabavimo domacu kvasinu. Sitin se danas i kazen ej bas bi moga a kaze stari pogledaj u konobi.

        One vec spremne za jesti 🤣🤣🤣

        T-bone steak punac kupio, posolio sam ga dobro 10 min prije pečenja i nije bio slan, također ispao je dosta tvrd. Pekao se do medium + još jednu minutu u OptiGrillu. Kost sam morao odrezati prije pečenja inače bi ga morao okretati tijekom pečenja jer gornja strana grila ne bi bila stisnuta uz meso. Argentinski Rib-Eye mi je puno finiji bio iako sam ga well-done ispekao pa nisam htio ni slikati 😆

          Brijac Ovo nit se zapeklo izvana, a bome ni iznutra, samo se posušilo. Zato ti je tvrdo.

          Radije bi ovo jeo:

          Brijac

          Tvrd ti je zato jer nije do vrata.

          Ako uzimas ramstek koji nije odlezan uvik ide do vrata jer inace ce ti biti tvrd.

          Ovo uzimas ovo je do vrata

          Ovo samo ako je odlezano ili ces ga jesti midium rare ili rare, medium i gore nikad posto to ne kupujem evo sa neta skinuta slika

          Ti si mogao pola krave kupit.

            weky

            A sto je 10kg ramsteka jos ako Tuhy u goste dolazi faliti ce

            Jebemti koja vrhunska večera!

            Pileća muda na oko posipano sjeckanim češnjakom + rizibizi, šnita kruha i najbolje žuto stolno vino iz kemijskog labosa ala Cedevita.

            O biti ce dobar dan danas za marendu mamine baklave za rucak sprman 2 pivca na raznju sto su ostala.

            Bakljavu mi radimo više kao štrudlu od oraha čiji recept su nam kulturološki prenjeli susjedi iz BiH a izvorno bakalave su sitni kolačići i dosta su tvrdi zbog puno komadića oraha i okusom se razlikuju.

            Haha nemoguce!

            Kolika ti je masnoca?

            Brutalno izgleda