FFA: Food For All
- Uređivano
Radio po prvi put lungić (medaljone) u umaku od šampinjona. Uz to pire od butternut tikve i eisberg salata s accetom.
Nažalost, toliko sam bio gladan da nisam stigao slikat na vrijeme… Arome su bile odlične, baš pogođeno. Ali sam mogao sve skupa dinstat malo dulje, no kako rekoh, žurio sam se.
Edit, evo, ima jedna dok se krčkalo.
T-bone steak punac kupio, posolio sam ga dobro 10 min prije pečenja i nije bio slan, također ispao je dosta tvrd. Pekao se do medium + još jednu minutu u OptiGrillu. Kost sam morao odrezati prije pečenja inače bi ga morao okretati tijekom pečenja jer gornja strana grila ne bi bila stisnuta uz meso. Argentinski Rib-Eye mi je puno finiji bio iako sam ga well-done ispekao pa nisam htio ni slikati
Ti si mogao pola krave kupit.
Bakljavu mi radimo više kao štrudlu od oraha čiji recept su nam kulturološki prenjeli susjedi iz BiH a izvorno bakalave su sitni kolačići i dosta su tvrdi zbog puno komadića oraha i okusom se razlikuju.
Haha nemoguce!
Kolika ti je masnoca?
Brutalno izgleda
Meni dajte krilca i ja zadovoljan
Bila je juha ne brini
Evo danas nakon mesine nesto san isa iz glave spremiti pogledao sto ima u frizideru i ovo je ispalo.
Znaci kapula, sampinjoni, cesnjak, sol, papar i malo vegete kad se prodinstalo stavio vrhnje i dodao sireve na kraju narizao malo petrusimula i to je to. Zena pravila njoke i ubili se kako je dobro ispalo. Ako kojim slucajem ostane puno umaka sutra mogu speci ramstek i zaliti ga umakom.