Haha a rebra?
FFA: Food For All
Nisam već dugo bio gore. Šta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?
@Deadwalker @master_x
Ne znam tko je još iz tog kraja.
weky ta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?
onda je svejedno gdje buš kaj pojel. sjever Hrvatske ima masnu klopu, jug mediteransku laganu a istok i zapad mješavinu sjevera i juga. dakle na sjeveru vladaju pajceki, žganci čvarci, sarme i sl.
TITANXIS
A nije baš tako. Uskoro idem gore i želim dobro pojesti, nešto zanimljivo i kvalitetno.
Kad čujem o restoranima po Zagorju i da im je marketing point prodaja zagrebačkog od pola metra, dođe mi na povraćanje. Ili ideja iza Oro Goro pizzerie. Nema ništa lijepog i vrijednog iza takvog obroka.
weky Ovisi u koji dio Međimurja dolaziš.Imaš kvalitetne restorane ali i paprene cijene.U Čakovcu ih ima 3-4,mogu ti poslat popis u PP.U Sveti Martin na Muri,gdje su terme,ima također dobre klope.
Par seoskih OPG-ova,ima domaću klopu,te smještaj.
Uglavnom,većina svega je stacionirana oko ČK,a ostalo seoski turizam,izuzev Sv.Martina gdje su terme.
weky
Znam za restač Purga iz tih sjevernijih krajeva u Zlatar Bistrici, imaju dobru klopu raznovrsnu. Nisam tam dugo bil, možda su se unaprijedili ili čak unazadili, ko će ga znat.
Manje više u svim krajevima Hrvatske možeš pojest bilo što, odnosno po želji jer se nađu restači koji nisu fokusirani na teritorijalnu kuhinju tak da nemaš frke, odeš na gugl i searchaš ciljano, pogledaš malo recenzije i nemreš fulat ak i fulaš barem ćeš ubuduće znat da tam ni mrtav više, hehe!
weky Pa kad zagorcima nemreš prodat idiotarije tipa špinat sos kao crta na tanjuru sa 2 gljive i to nazvat kvalitetom i delicijom i naplatiti nekoliko stotina kuna. Kod nas se jede muški...seljački...da možeš težački radit cijeki dan nakon toga..
Zato toga nema kod nas...jer bi propalo odmah..a vidim da i večina gostiju bude ugodno iznenađena porcijama...i to im se u globalu sviđa.
weky kaj nije Vuglec dobio Michelina? Iako, iskreno, meni nije to opravdao nikako. Za 3/5 mi je bilo.
Oro Goro mi je također grozan. Znam da ga jako puno Zagrepčana voli. Jer su pizze velike. A i ok, ima igralište, djeca mogu biti vani. Ali fakat jedna od lošijih pizza.
Ribič actually ima dobru hranu.
Tzereen Oro Goro mi je također grozan. Znam da ga jako puno Zagrepčana voli. Jer su pizze velike. A i ok, ima igralište, djeca mogu biti vani. Ali fakat jedna od lošijih pizza.
Bio je nekad super, baš se sjećam. Zadnji put kad sam bio prošle godine je baš loše bilo. Nisam siguran da ću opet ići.
Grašo.
Pljeskavica Grašo.
U Varaždinu Angelus (fakat odlične pizze + ostatak jelovnika im je skroz ok) ili Bedem pokraj dvorca koji ima manji birani jelovnik s dobrom hranom.
U Čakovcu Stari Hrast - imaju naravno mesinu, ali većinu vremena vrlo dobru mesinu. Preporuka za rebarca (chilli ‘n honey).
E nakon 3 dana jaretine ide čiščenje sa ribon a sutra iden na feštu pa opet janjetina... teško mi je na godišnjem
Nesto se pojebalo pa nije tilo slike pokazati ajmo opet probati
Bolje od seksa
- Uređivano
Evo kad se svi kurčite da i ja nešto stavim…
Uglavnom do korone sam jedva znao jaje ispeči.
Prvi kruh….
pa pogača
pa buhtle pekmez-lino lada
pa slanci
pa pizze kako klasika tako kalzonke
pa burek
pa još bureka
pa trgana svinjetina
pa gulaš
musaka
slani klipići
prva torta odmah ledeni vjetar..ručno rađene kore…jedno 5 sati posla xD torta je sex.
i sad moram kuhat stalno xD
Top. Svaka čast.
- Uređivano
Strasno kako izgleda ova tema.Ne bi ti pogledao onu Sexy girls pored ove nikad
doctorfreak Miro kapa do poda!
doctorfreak obožavam ledeni vepar. Koje voće stavljaš unutra??
bravo!
sve ove godine kulinarski talent je čučao u tebi a covid ga je istjerao na čistac.
ko bi reko da i covid posluži za nekaj dobrog.
Tzereen Ma sve kaj ti padne na pamet…ja sam fakat stavio sve kaj sam imao ali primarno banane, kivi, breskva, marelica, jagoda.
Žena voli kiselo a ja slatko…pa smo stavljali pola pola…
Ali moram priznat tko voli ovu tortu…neka je barem jednom proba napravit samostalno…jer je jako zabavno…a okus je toliki sex…neopisivo
- Uređivano
doctorfreak Žena voli kiselo
blago tebi…
doctorfreak Ali moram priznat tko voli ovu tortu
Obožavam je, pogotovo po ljeti. Jedino kaj te bez(vez)e kore mislim da je teško napravit.
Tzereen Ma niš od kuhanja nije teško ako pratiš dobar tutorial…pa makar bio totalni početnik…
Kore su laganica…samo treba imat strpljenja…i radit ih sa domacim jajima…jer sa kupovnim zaboravi…kaj nitko ne spominje…a jako je bitno..i zato ti vecini ljudi ne uspiju nikako…a ja sam to shvatio slučajno..jer mi je zafalilo domacih kod zadnje kore…
Da se razumijemo….ove gore su slike uspješnih jela…ne moram valjda ni pisati da je bilo i dosta failova…a najviše bačenog tijesta…ali tako je u svemu novome…
Došao kući s posla umoran i nervozan. Kaže žena nema kave. Ja poludio. Rekoh ima li graha? Kaže ona ima. Pa šta čekaš onda, pitam ja nju? Kaže ona meni "šta, šta čekam?." Ja gledam što joj nije jasno. Zrna kave, zrna graha. Sve je to isti k. Tako da vam predstavljam kavu od graha. Napio sam se i najeo u jednom.
Preporuka svima da isprobate.
Fico Drpano prase.
Pizza za rucak a ostalo ramsteka od jucer nema se sto tu puno misliti
Haha nema se tu sta puno mislit!
- Uređivano
Baš je slatki.