FFA: Food For All
Haha nemoguce!
Kolika ti je masnoca?
Brutalno izgleda
Meni dajte krilca i ja zadovoljan
Bila je juha ne brini
Evo danas nakon mesine nesto san isa iz glave spremiti pogledao sto ima u frizideru i ovo je ispalo.
Znaci kapula, sampinjoni, cesnjak, sol, papar i malo vegete kad se prodinstalo stavio vrhnje i dodao sireve na kraju narizao malo petrusimula i to je to. Zena pravila njoke i ubili se kako je dobro ispalo. Ako kojim slucajem ostane puno umaka sutra mogu speci ramstek i zaliti ga umakom.
Tako si lepo započel sa špekecom i gljivama i onda ga zakakiš sa belim predsjednikom i ostalim mliječnim izlučevinama.
Trebal si jajčeka na to izlijat i onda bi to po meni bila prva liga.
Kod mene se planovi za sutrasnji rucak minjaju svaku uru sinoc mama potamanila pivce i dade mi jednog pa je bila idealna prilika za probati zacine koje inace ne probam jer mama i tata nisu ljubitelji nicega dalje sol papar vegeta.
Uglavnom plan je bio probati kadulju pa sam tako ubacio pivca u njega ubacio pola kapule i par listova kadulje ubacio krumpir kadulju i kapulu dodao svinjske masti i kap maslinovog ulja i sve podlio sa vinom
Pekao sam prvo poklopljeno na manjoj temperaturi oko 130 nekih malo manje od 2sata onda san digao preko 200 otklopio i pekao jos malo manje od sat vrimena ali sam pivca stalno okretao da se ne zapali.
Ispalo je pervezija kadulja nije preuzela nego dodala samo perfektan miris a okus samo malo poboljsala a sug je vrhunski ispao. Mali je pomocio 2 fete kruva i pojeo sto inace nikad ne radi.
Te "A la peka" stvari se isplate raditi samo zbog safta, čak i da meso i povrće uopće ne takneš.
Evo prvi puta smo žena i ja (ja puno manje) pravili pizzu prema receptu koji je @member otkrio. Ne znam kako vam se čini, ali nama je po okusu bila odlična. S tim da nemamo kamen za pizzu, nego smo pekli ovako obično. Kupit ćemo kamen jer mislim da on sve podiže na veću razinu. Stvarno smo zadovoljni. @member je li ovo ok?
Kamen imaš skoro stalno u Eurospinu. Zbilja digne level kućne pizze na jednu novu razinu.
- Uređivano
i kaj sa tim kamenom onda? kaj se pizza stavi na taj kamen i tak sve to skupa u pečnicu?