Haha nemoguce!

Kolika ti je masnoca?

Brutalno izgleda

Meni dajte krilca i ja zadovoljan

jučer jajca a danas ribice sa fajfačem za večeru.

Miro

A juha od komada pivca domaceg, na kraju umisto manistre malo pure zamisat….

Lici dusu.

gunner

Bila je juha ne brini🤣🤣🤣

Evo danas nakon mesine nesto san isa iz glave spremiti pogledao sto ima u frizideru i ovo je ispalo.

Znaci kapula, sampinjoni, cesnjak, sol, papar i malo vegete kad se prodinstalo stavio vrhnje i dodao sireve na kraju narizao malo petrusimula i to je to. Zena pravila njoke i ubili se kako je dobro ispalo. Ako kojim slucajem ostane puno umaka sutra mogu speci ramstek i zaliti ga umakom.

Tako si lepo započel sa špekecom i gljivama i onda ga zakakiš sa belim predsjednikom i ostalim mliječnim izlučevinama.

Trebal si jajčeka na to izlijat i onda bi to po meni bila prva liga.

Kad ti je za marendu ramstek sendvic onda znas da danas mora biti dobar dan.

Kod mene se planovi za sutrasnji rucak minjaju svaku uru sinoc mama potamanila pivce i dade mi jednog pa je bila idealna prilika za probati zacine koje inace ne probam jer mama i tata nisu ljubitelji nicega dalje sol papar vegeta.

Uglavnom plan je bio probati kadulju pa sam tako ubacio pivca u njega ubacio pola kapule i par listova kadulje ubacio krumpir kadulju i kapulu dodao svinjske masti i kap maslinovog ulja i sve podlio sa vinom

Pekao sam prvo poklopljeno na manjoj temperaturi oko 130 nekih malo manje od 2sata onda san digao preko 200 otklopio i pekao jos malo manje od sat vrimena ali sam pivca stalno okretao da se ne zapali.

Ispalo je pervezija kadulja nije preuzela nego dodala samo perfektan miris a okus samo malo poboljsala a sug je vrhunski ispao. Mali je pomocio 2 fete kruva i pojeo sto inace nikad ne radi.

Te "A la peka" stvari se isplate raditi samo zbog safta, čak i da meso i povrće uopće ne takneš.

Matador

To da ali kad su peke i te stvari onda idemo svi skupa pa nema nikakvih zacina i onda to nije to. Zato peku spremamo 2 puta godisnje jer je nece nitko jede.

Ja je nezan spremati a kako mama sprema niko nije ljubitelj🤣

Današnji ručak.

+

=

Netko veli da je predjelo a ja ko i Špićek tvrdim da nije, već dio cjelokupnog ručka. Pileća juha na mukama.

Neka guzva pa zena i dice sebi spremala rucak a sto cu ja sebi nego ramstek

Ovo nije normalno!! ne mogu gledat!!izlazim iz ove teme

Giphy - Running Man Abandon Thread GIF by MOODMAN

Evo prvi puta smo žena i ja (ja puno manje) pravili pizzu prema receptu koji je @member otkrio. Ne znam kako vam se čini, ali nama je po okusu bila odlična. S tim da nemamo kamen za pizzu, nego smo pekli ovako obično. Kupit ćemo kamen jer mislim da on sve podiže na veću razinu. Stvarno smo zadovoljni. @member je li ovo ok? 🤣

Kamen imaš skoro stalno u Eurospinu. Zbilja digne level kućne pizze na jednu novu razinu.

i kaj sa tim kamenom onda? kaj se pizza stavi na taj kamen i tak sve to skupa u pečnicu?

TITANXIS ne, kamen se stavi sam i zagrije na max, onda pizzu na njega jer bolje prenosi temperaturu nego sama pecnica