Tuhy

Mogu je tebe jebati i bez ovoga

E dosta je pizza i zajebancije danas je dan da kraljicu steakova picanha spremano u sous videu 6 sati na 54c

Prva filana paprika ove godine.

Jednu si napravio za probu?

Zasitio se malo pizze, pa sam probao hobotnicu sa žara. Nije loše, moram priznat.

@Miro vidi jebu me s reklamama, netko mi se ruga. Opet nisam mjesecima koristio.

weky Buz, probaj hobotnicu.

Al ovu od Flippera

Flipper je zamutio granicu između sebe i Titanxisa.

weky

Ne kužim kaj bi to značilo ali čini mi se vrlo zanimljivom pat pozicijom.

Slatki štrudlin od sira.

Sepra na sve načine, malo grah za test u smokeru.

Grah je nestao prvi

8 dana kasnije

Slabo ima vrimena za neke duge pripreme pa evo jedan brzinski rucak danas.

Evo dosa na red losos

Od badnje ga nisan jeo jer su cijene skocile nenormalno i odbijao san kupiti ali evo 6 miseci pada cijene nema znaci 120kn kila je eto najjeftinije a da je dobro.

Probao san i jeftinije na nekim mistima ali od svega sto san probao losos iz lidla mi je najbolji

Iman frendove koji kazu da im je jako los a to je sve do toga di ste ga kupili, za badnju sa uzeo u interspara jer san ga jedino tamo nasao u bio je friski i zena ga taman narizala ali bio je i uzasan. Od mirisa do okusa tako da jebiga.

Ako mislite dati mu sansu onda probajte ovog iz lidla

A sto cu nego ramstek

Pitao sinoc sto cemo mali da bi kokose a mala ramstek tako da san pekao jedno i drugo. Za prilog kumpiri koje san punio sa sirom vrhnjem i vlascem

A posto obozavan tripice jucer san se zaletio da restorana tu blizu jer ponediljkom ima janjece tripice…med medeni

Mali tuce tripice?Giphy - were not worthy waynes world GIF joj..kao da imam brata dok gledam ove slike…

Spremao teletinu u špakeru sporo preko 3 sata je bilo na kraju se raspada i topi u ustima.

Pita san dicu sinoc sto im se jede za rucak, odabrali su janjetinu na raznju. Bio kod mesara kaze evo ovo ti je moje janje bilo u komadu 4.3kg.

Želja ispunjena

Ne da je ispalo bomba nego je ispalo bomba