TITANXIS

Ma bilo je svacega, fakat je hrana bila prefina.

Pogotovo slatki stol. Kak sam bio na fastingu do cetvrtka, nisam mogao puno pojest pa mi bilo malo krivo.

    danko-b Kak sam bio na fastingu do cetvrtka,

    znao si unaprijed za svadbu a ti ideš postit prije toga, pih….

    za takvu klopu se mora čovjek dobro pripremat tjednima.

    znaš oni ispod ruševina koji nisu danima jeli pa gladni i žedni budu i najrađe bi se napili i nažderali kad ih pronađu a ne smiju a to je gorje nek da su još pod ruševinama.

      TITANXIS

      Da, al u suprutom bi morao novo odjelo kupovat, jel u ono staro nebi stao 😄

      Našao sam jedan pak trećii recept brzinski za pizzu. Jer ono držanje tijesta 1 dan u hladnjaku odnosno započet nešto prethodni dan da bih to nastavio i jeo sljedeći dan mi je tuuu mač. Ne mogu ja to čekat jer kad nekaj započnem želim to i završit u istom danu..

      Ova izrada je trajala cca. 2 i pol sata. Ok je, prozračno tijesto i hrskavo. Može se razvuči u veći promjer da krajevi ne budu tako napuhani kao meni jer sam po limu se ravnao. Još sam se zajebo kaj sam previše toga stavil jer mi je u navici za stari moj sistem tijesta na kvadratnom plehu čija površina je daleko veća.

      Po tom receptu tijesta ima za dvije pizze a mogu se komotno najest 3 osobe (koje ne paze previše na svoju liniju) od jedne pizze.

      Pekao sam 10-tak min. na limu od kalupa za torte. 😆

      5 dana kasnije

      Jucer bio na krizmi i ubio se od alkohola tako da danas junk food je pozeljan

      Isao jutros do mesnice i uzeo mljevenog mix vrata i plecke naravno samo junetina

        Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

        Jucer malo čavapi danas teletina u špakeru

          Miro samo udaraj!

          Kad vidim sliku tvoje janjetine dođe mi da je uokvirim i na zid stavim.

          Dakle na youtubeu mi krenule iskakati new york style pizze i malo gledan to je đir naše obicne. Onda trazim vida i naravno odma san isa na provjereno

          Njegovu spreman napoliana pa onda je red da probam i njegov recept za new york style. Isto drazi dan i pol za pripremu ali tisto je top tako lagano za raditi mozes ga razvuci na koju oces debljinu i nece puknuti lagano je i za na kamen staviti stvarno top. A okus pa meni i zeni i dici je šou malo hrskavije a mekano. Bome mi se sad cini da je bolje od napolitane sto spreman ali da ih imam obe lakse bi se ocjenilo. I jos jedan plus je sto ne trazi ultra veliku temperaturu kao napolitana. Idealno za špaker

          Sad cekan da @member i @Flipper probaju i ovaj đir i ovo bi bilo idealno za @buz a da proba u svojoj peci jer je lakse sa raditi sa ovim tistom

          Trebalo bi probat. Al sad mi je overload pizze pa ih ne radim već neko vrijeme. 😪

            member

            A ja nisan doma sprema barem 2 miseca nisan ni jucer triba nego smo planirali uzeti vani ali promjene neke na poslu bilo pa smo pravili doma.

            320g su bile loptice a danas je id 480g jer su ostale bile 3 pa san jednu na pola i spojio pa cemo viditi kako ce biti. Sad ce loptice biti jos dan dodatno u frizideru pa ocekujem mozda da jos bolje tisto bude.

            A sto se tice sira kombinacija gauda i chedar mi je za sad definitivno najbolje nesto za pizzu ima super okus

            Ja skoro sad pa svaki vikend spremam pizzu, pizze, nekad samo kockaste a sad kružne.

            desna je bez gljiva.

            Evo danas pravio sa ostatkom tijesta znaci bilo je malo manje od pola kile i to je previse prva pizza je na sredini bila tanka krajevi deblji jer je tezina odvukla sve u kraj dok sam rastezao a posto nije napolitana dir onda to nije to. Nisan niti slikivao jer je po izgledu isto ko jucer bilo a sa drugim tjeston dica su tila cazone da napravim i to je ispalo bomba

            Dam se pojebat za ovo… 🫠

              Tuhy

              Mogu je tebe jebati i bez ovoga

              E dosta je pizza i zajebancije danas je dan da kraljicu steakova picanha spremano u sous videu 6 sati na 54c

              Prva filana paprika ove godine.

              Jednu si napravio za probu?